2777
2789
عنوان

کمک لطفاً 💜💜

114 بازدید | 12 پست

بچه ها شاید خیلی هاتون در مورد اون دوستم که گفتم بدونید شایدم نه . ولی دارم برای اونایی که نمیدونن میگم 

من ی رفیق داشتم که بدون هم نمیتونستیم اصلا بعد سر ی سری مسائل بحثمون شد و قهر کردیم . امروز بخاطر اینکه برام هدیه آورده بود بردم براشون . و گفت میخوام باهات حرف بزنم . منم خیلی سر سنگین گفتم هر کاری داری داخل پیویم بگو . آمد گفت بیا باهم حرف بزنیم ولی قهر نباشیم . رابطمونو اونجوری صمیمی هم نکنیم آروم آروم پیش بریم 

صمیمی نباشیم ولی قهرم نباشیم . این یعنی چی؟ 

چجوری برخورد کنم؟ اصلا منظورش از این حرفا چی بوده؟ اصلا اگه میشه بگید چجوری برخورد کنمممم این موضوع برام خییییلی مهممه .  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی اول مثل یه دوست معمولی باشین

بعد کم کم باهم صمیمی بشین

با اجازت

یه سوال😬این 3»» یعنی چی؟ تو اینستا و اینا زیاد میبینم

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

خانما من رفیقم هر اشتباهی میکرد اشتباهشو نمیپذیرفت و میگفت من تقصیری ندارم یا میگفت بی دلیل عصبی میشی الکی عصبی میشی درحالی ک من اصلا اینطور نبودم تا حرفی نرنع کاری نکنه عصبیش نمیکنم بعضی وقتا واقعا رو مخمه و بدون اینک بمن بگ هرکاری میکنه بنظرتون چرا اینطوری هست من حق دارم عصبی بشم از رفتاراش یا ن اصلا با این ادم بمونم یا ن؟ 

وقتی این همه برات مهمه دیگه سر سنگین بودنت واسه چیه...هیچی تو رفیق نی بنداز دور بره

ببین عزیزم من واسه هیچکس رفیق نیمه راه نبودم . ما کلا به هرکس خوبی کردیم آخرش ببخشیدا ر. ی .د بهمون . 

خانما من رفیقم هر اشتباهی میکرد اشتباهشو نمیپذیرفت و میگفت من تقصیری ندارم یا میگفت بی دلیل عصبی میش ...

من اصلا نمیدونم . از رفیق صمیمیم جدا بشم انگار نمیتونم . کاش اون ی نفر هیچ وقت نمیومد با همین دوستم که گفتم 

من اصلا نمیدونم . از رفیق صمیمیم جدا بشم انگار نمیتونم . کاش اون ی نفر هیچ وقت نمیومد با همین دوستم ...

منم نمیتونستم عاشقش بودم میپرستیدمش اما خستم کار عصبیم کرد روانمو بهم ریخت با فکرای مزخرفش با اخلاقای بدش خیلی پرتوقع هست حتی وقتی حال خودم خوب نیس انتظار داره باهاش خوب رفتار کنم و بخندم

نمیدونم عزیزم بنظرم بگیر قشنگ باهاش حرف بزن باهاش راحت باش

منم نمیتونستم عاشقش بودم میپرستیدمش اما خستم کار عصبیم کرد روانمو بهم ریخت با فکرای مزخرفش با اخلاقا ...

بهش گفتم اگر که زوری میخوای با من حرف بزنی زیاد مایل نیستم با تو بگردم .