2777
2789
عنوان

امشب دعا میکنم❤

62 بازدید | 13 پست

امشب از خدا میخام هرکسی ک داره این متن رو میخونه ب همه ی ارزوهای قشنگش برسه و توی همین سال ا ته دلش بگه خدایا مرسی ک شد❤محتاجم ب دعاتون

آمین شود هر آنچه میپندارین😘❤

پّایِبَندَم تًا اًبّد بِّ تَماًمَت:)♡

اسی جان تو رو قرآن خیلیییییی دعام کن و امام زمان رو به فاطمه زهرا و امام حسین و امام رضا قسم بده انشالله به عشقم خیییییلیییی خیییییلیییی زود برسم و عقد این ماه کنیم  و عروسی کنیم تا کمتر دو ،سه ماه دیگه و عشقممممم فقط مال من و همسر من و عاشق و دیوونه ی من و پدر بچهای من و همه جوره عاشق و دیوونم باشه و بخوادتم عشقم و حسابی کنار هم زندگی عالی و عاشقونه داشته باشیم و رزق و روزی خیلی زیاد و پربرکت داشته باشیم واز هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

مهربونا

🩵منو رو هم یاد کنید لطفا🩵

🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای موفقیت تحصیلی و شغلی و ازدواجم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ 

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾

لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾

وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾  

به نام خداوند بخشنده مهربان
1- بگو خداوند یکتاست
2- خدا بی نیاز است
3- نه زاییده و نه زاییده شده ( فرزند ندارد و فرزند کسی نیست)
4- هیچ کس همتای او نیست

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ ﴿١﴾

وَمَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَةُ الْقَدْرِ ﴿٢﴾

لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿٣﴾

تَنَزَّلُ الْمَلائِکَةُ وَالرُّوحُ فِیهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِّ أَمْرٍ ﴿٤﴾

سَلامٌ هِیَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿٥﴾

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ا سی جان تو رو قرآن خیلیییییی دعام کن و امام زمان رو به فاطمه زهرا و امام حسین و امام رضا قسم بده ا ...

اخی عزیزم توام واسه من همین دعا رو بکن ❤امیدوارم ب ارزوی قشنگت برسی

برات صلوات فرستادم گلم انشالله هرچی از خدا میخوای همون بشه

میشه دعا کنی این ماه کار عشقم حل بشه بتونیم ماه بعد عقد کنیم عزیزم

اسمم ایدا هست

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
برات صلوات فرستادم گلم انشالله هرچی از خدا میخوای همون بشه میشه دعا کنی این ماه کار عشقم حل بشه بتو ...

اخی عزیزم منم اسمم ایداس❤😅توام واسه همین ارزوی من دعا کن گلی

اخی عزیزم منم اسمم ایداس❤😅توام واسه همین ارزوی من دعا کن گلی

انشالله حاجت رواشی ایدای گلم    

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

انشالله حاجت روا بشین به حق این شب عزیز🤲

برای یک بخت خوب و ازدواج موفق دعام کنین منم از ته ته دلم

براتون دعا میکنم حاجت روا بشین🤲🌸

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟