2777
2789
عنوان

بیاین در حق هم دعا کنیم 🙃

88 بازدید | 11 پست

سلام دوستان عزیزم بیاین حاجت هاتون رو بگید تا توی این شبای عزیز در حق هم دعا کنیم و انشاا... که تو این شبا برای هممون قشنگ رقم بخوره و حاجت روا بشیم 

لطفاً برای عاقبت بخیری من هم دعا کنید 🫂🫂

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
برا منم دعا کنید که وام ازدواجم سریعتر درست شه تا ماهم بریم سر خونه و زندگیمون 💚🥺

ایشالا عزیزم به زودددی

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله حاجت روا بشین به حق این شب عزیز🤲

برای یک بخت خوب و ازدواج موفق دعام کنین منم از ته ته دلم

براتون دعا میکنم حاجت روا بشین🤲🌸

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
انشالله حاجت روا بشین به حق این شب عزیز🤲 برای یک بخت خوب و ازدواج موفق دعام کنین منم از ته ته دلم ...

ایشالا عزیزم همراه و همسر خوب نصیبت بشه

ایشالا عزیزم همراه و همسر خوب نصیبت بشه

ممنون . انشالله شماهم حاجت روا  بشید

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

بچه ها شوهرمو دعا کنید بیچاره خیلی فکر و خیال میکنه افسرده شده گناه داره طفلی زحمتکش و خانواده دوسته 

ولی بیکارشده و مالشو برادرش بالا کشیده غصه میخوره براش دعا کنید مرسی

سلامتی دخترمم 

به نیت همتون صلوات و سوره قدر خوندم 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
بچه ها شوهرمو دعا کنید بیچاره خیلی فکر و خیال میکنه افسرده شده گناه داره طفلی زحمتکش و خانواده دوسته ...

حتما عزیزم ایشالا گره از مشکلاتتون باز میشه

حتما عزیزم ایشالا گره از مشکلاتتون باز میشه

مممنونم عزیزم 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید