2777
2789
عنوان

معتقدا و حاجتمندا بیان

337 بازدید | 43 پست

به گفته آیت الله فاطمی نیا

سری در این عمل هست که از اسرار و اجازه ندارن دلیل سر رو بگن

امشب یک سوره واقعه یک سوره توحید و ۷بار یالله بگید

بعد حاجتتون رو بخواین از خدا

انشالله حاجت روا بشین

برا ایشون هم دعا کنید حتا با ذکر صلوات

منم التماس دعا دارم

منظورم از معتقدا کسایی هست که به خدا و رحمتش ایمان داره حتا شما دوست عزیز

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

شما رو دعوت میکنم به تایپک اخرم پشیمون نمیشی ها:) 🌱

کسانی که ناراحت هستن یا نمیخوان بیان پس با احترام ریپ نزنن

استارتر عزیز ببخشید اگه راضی نیستی بگو کامنتمو پاک کنم گلم:) 

اگه امکانش هست امشب به یاد منم باشید و برام دعا کنید:)♥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام ازتون خواهش میکنم التماستون میکنم این شبای عزیز برام دعا کنید آبروم حفظ بشه تنها دارایم آبروم شوهرم بیاد دنبالم بچم آواره نشه پاییز باید بره مهد فکرکنید برای عزیزانتون دعا میکنید یه عمر دارم مدیونتونم براتون دعا میکنم دوسال خودم دارم دعا میکنم خدا جوابمو نمیده است ببخشید تو تاپیک تو میگم دوستان التماس دعا 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10799305/حنا-امشب-براتون-دعا-میکنه-اگر-قابل-باشم

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
❤️💐ممنون از خبررسانیت 

انشانه حاجت روای خیر بشین به زودی زود

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
سلام ازتون خواهش میکنم التماستون میکنم این شبای عزیز برام دعا کنید آبروم حفظ بشه تنها دارایم آبروم ش ...

سرنمازشب دعات میکنم مهربونم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
انشاالله حاجتروا باشی

انشالله شما هم بهترینها برات رقم بخوره عزیز

سلام ازتون خواهش میکنم التماستون میکنم این شبای عزیز برام دعا کنید آبروم حفظ بشه تنها دارایم آبروم ش ...

انشالله خدا ستارالعیوبه

دنبال رسوایی نیست

انشالله بهترینها به زودی برات اتفاق بیفته و شاد بشی