2777
2789

کسایی ک اذیتم کردن زندگی و بهم سخت کردن کاری کردن از اپن ادم شاد و‌پرانرژی اینطوری داغون باشم امشب استغفار کنن و تموم بشه 

یعنی من میتونم ی روز شوهرم و ببخشم خیلی حالم بده خیلی زیاد ادم عصبی دست بزن داره منم گاهی یادم میره جوابش و‌میدم یا میگم حلالت نمیکنم و‌کتک میخورم همیشه شوهرم میگه نمیبخشمت انقدر اذیتم میکنی عصبیم میکنی بخدا فقط من گاهی فق گاهی از حقم دفاع میکنم در جوابشم فقط کتک‌میخورم ولی همیشه میگ خدا جای حق من خیلی سادم خیلی زیاد مهرطلبم حتی نمیتونم چندروز قهر بمونم سخته عذاب میکشم وقتی قهرم سواستفاده کرده و کتک‌ک میزنه بدتر بدتر قهر میکنه حالم از خودم از ضعفم‌ بهم‌میخوره 

همش میگم نکنه واقعا من بدم این همه اینجا زجر میکشم اون دنیاهم‌بگن توبد بودی شوهرت خوب دلم میخواد عذاب بکشه زجربکشه خدایا ب حق همین شب عزیز ازش نگذر💔💔💔💔

توروخدا نکید جداشو بخدا نمیتونم وگرنه میشدم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
زیاد درگیر اون دنیا نشو کسی نیومده تعریف کنه

من اعتقاد دارم زیاد 

نمیخوام این دنیا عذاب بکشه چون مطمئنن هرعذابی بکشه من و بچمم کنارش عذاب میکشیم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم اون دنیا کلا سیستمش فرق می کنه. فمن یعمل مثقال ذره شره یره درضمن وقتی اینقدر شوهرت بده، خو ...

قطعا برامنی ک‌جندسال فقط بخاطر بچم‌تحمل کردم‌نیست نمیتونم حتی ی روز ازش دور باشم شوهرم‌حتی یروز نمیذاره پیش من باشه حضانتش‌و‌اصلا بهم‌نمیده پس میسازم خدارشکر بچم‌پسره بزرگ‌ک‌شد۱۵سالش اینا بشه منم یکم‌طلاو‌پول جمع کنم بتونم ب خونه بگیرم جفتمون میریم از این‌زندگی‌سم

ببخش تا بخشیده شوی 

نمیخوام  بخدا نمیتونم 

من نهایت ظلم و‌بدیم غیبت کردنام یا دروغایی ک‌از ترس کتک‌ب‌شوهرم‌گفتم‌ 

تنها کسی ک‌باید من و‌ببخشم پسرم ک اوردمش تو این زندگی شاید اون‌هیجوقت حلالم نکنه 

اینهمه زجر بکشم کتک‌بخورم حالم داغون‌باشه اسیر باشم‌حسرت بخورم بعد خیلی راحت بگم‌بخشیدمش واقعا نمیتونم