2777
2789
عنوان

گناهانی که بخشیده نمیشه 😭

260 بازدید | 5 پست

♦️چه گناهانی در شب قدر بخشیده نمی شود؟🤯🤯🤯

حدیثی از پیامبر اکرم (ص) آمده است:

.

⭐وقتی شب قدر فرا می‌رسد خداوند جبرئیل و بسیاری از ملائکه را روی زمین می‌فرستد، جبرئیل ملائکه را احضار می‌کند و به آن‌ها می‌گوید که به زمین بروید و هرکس دعایی می‌کند به دعای آن‌ها آمین بگویید.

.

⭐وقتی سحر شب قدر فرا می‌رسد ملائکه به دستور جبرئیل باز می‌گردند، ملائکه به جبرئیل می‌گویند که امشبی که ما پایین آمدیم و برای دعا کنندگان طلب استغفار کردیم، نتیجه چه شد؟.

⭐جبرئیل می‌فرماید که نیاز‌های آن‌ها بر آورده شده و خداوند همه آن‌ها را می‌آمرزد به غیر از افرادی که سه گناه خاص را انجام داده اند.

جبرئیل می‌فرماید هرکس سه گناه:

🔺عاق والدین:یعنی کسی که پدر ومادرش از او راضی نباشند.

🔺قطع رحم:یعنی کسی که رفت وامد با خانواده ونزدیکان را قطع کرده.

🔺قهر کردن:از خطای دیگران بگذریم تاخدا از ما بگذرد،اگر از کسی کینه ای داریم امشب وقتشه که کینه ها روکنار بزاریم.

را انجام دهد حتی اگر شب زنده داری کند و قرآن به سر بگیرد گناهانش بخشیده نمی‌شود.

📚 بحار الانوار، ج 93

#شب_قدر

#ماه_رمضان

#اعمال_شب_قدر

#دعاهای_من👇👇👇

https://eitaa.com/joinchat/1052901406Ce81b29cfcd

حسبی الله ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💔💔💔هر دعایم بکنم حاجتمو نمیده الا اینکه معجزه بشه 💔💔💔💔

شب قدره ، 

مثل بقیه شبا نیست

امشب خدا هواسش به همه هست

هیچ حاجتمندی دست خالی برنمیگیرده

حسبی الله ❤
شب قدره ،  مثل بقیه شبا نیست امشب خدا هواسش به همه هست هیچ حاجتمندی دست خالی برنمیگیرده

ی مشکلی دارم بخدا زیادم سخت نی زیادم پیچیده نی ولی اگه حل بشه کلی من زندگیم تغییر میکنه 💔💔💔

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏