2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید این اشتباه باشه، اما چیزی که من یادگرفتم از رابطه دوستام این بود که کسی که انعطاف پذیر بود، صبور بود، مهربون بود، و هیچوقت از کات حرف نزد رابطش بهتر موند

البته بستگی به سنشونم داره اینا دیگه دنبال بچه بازی نبودن 

آقایون دعوت به دوستی ندن

اول اگه باهام صمیمی و اوکی هست باهاش صمیمی برخورد میکنم

بعد که صمیمی شدیم قشنگ زیاد جلوش افتابی نمیشم با اگه چت باشه کمتر ان میشم تا دلش برام تنگ شه و بگه این رو ولی زیاده روی نه ها بعد هم دوباره میام تو دسترس ولی نه زیاد که فکر کنه پستم و خودم و سبک کردم و غیر مستقیم اگه واقعا اخلاقم اینجوری باشه تو بحث جدی جدیتم و حفظ کنم بهش بگم ک من فقط با تو اینجوری هستم و صمیمی هسم حالا با بقیه اینجوری نیسم که بعد ادامه بحث ی جوری تاکید کنم فقط با تو اوکی هسم ولی خب از خودم تا جایی ک بتونم چیزی بروز ندم تا خودش پیش قدم بشه و زیاد هم خودم و به خاطر ب اب و اتیش نزنم تا فکرای دیگ دربارم بکنه😬😂😂

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯