2777
2789
عنوان

فقط بخونین و حاجتتون رو بگید

404 بازدید | 36 پست

امشب دعا کن برای همه اونایی که یه درد گوشه قلبشون پنهونه...

برای ناگفته هایی که کسی جز خدا محرمش نیست...

برای دلهای شکسته...برای طاقت هایی که کم شده...

برای تمام مریض ها که رو تخت بیمارستانن...

برای کسایی که مشکلات خستشون کرده...

برای همه ی آدم ها « دعا » کنیم...

شاید دیگه همچین شب هایی گیرمون نیاد!!! 

التماس دعا. برای منم دعا های خوب کنین🙏🌹❤️ 

صلوات بفرستید واسم هر کس فرستاد حاجتشو پایین بگه ما هم صلوات بفرستیم لایک کنیم .

با لایک نشون بدین چند تا برای هر کامنت صلوات گفته شده 

اجرتون با حضرت علی 

التماس دعا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه دار شدنمون

کار واسه شوهرم

سلامتی 

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!

فرج اماممون 

مادر شدن من و همه منتظرا

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

حاجتم یکی دوتا نیست 

شفای مادرم 

رزقو روزیه پدرم ک دوساله بیکاره 

ی زندگی اروم واسه خودم 

چیز زیادیه! 

با 19سال سن از زندگیم سیرم 💔

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆