بچه ها حالم دااااغونه توروخدا فقط قضاوتم نکنید.دیشب اتفاقی فهمیدم شوهرم تلگرام نصب کرده باشماره ایی ک فکرمیکرده من ندارمش.اولش گفت سیم کارتو دادم دست دوستم بعددیدم توگوشی خودشه برنامشو مخفی کرده بود منم گشتم پیداکردم وچیزایی دیدم چتایی دیدم ک نابودم کرده.ماه رمضونا ی شب خونه اس ی شب سرکار شبی ک سرکاربوده این کارو کرده بعد هم زمان ب منم پیام میداد و حرفایی عاشقانه و اصلا همه چیزخوب ود نمیدونستم اون سمت داره چکارایی میکنه.دیشب ک فهمیدم دنیا روسرن خراب شده.اخه من ک کاری نکردم چرا این کارو باهام کرد.دارم دق میکنم امشبم شیفته رفته سرکار ولی گوشیشو نبرده ک خودشو ثابت کنه چون گفت گه خوردم اشتباه کزدم جبران میکنم.منم دیشب از رو چتاش فیلم گرفتم چون میخاست پاکشون کنه.تازه کلی چتای دیگم بوده ک خودش پاک کرده.نمیدونم چیا گفته بود ک چند نفر براش گزارش زده بودن و ریپورت شده بود.خیلی حالم بده نمیتونم باهیچکس راجبش حرف بزنم.فقط حس میکنم دارم میمیرم ولی هنوزم نفسم میاد😭😭😭😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین ب نظرم وقتی خیانت میبینی مثلا چت.یا نباید ب روی خودت بیاری.یا اگ اوردی تا طلاق بری
تا ترسش نریزه
ولی در مورد شما نمیدونم چیکار میکنی میمونی یا جدا میشی.ولی باید بترسونیش.من بودم حق طلاق میگرفتم تا بفهمه بار دومی در کار نیس
کتاب بخونید☂️ اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم.گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
ن ندارم...توقع داره ببخشمش ولی نمیتونم همش حرفایی ک ب اون دخترا زده تو مخمه داره زجرم میده دار ...
چیزایی گفته ک حس میکنه هوله شوهرت؟
کتاب بخونید☂️ اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم.گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
ن ندارم...توقع داره ببخشمش ولی نمیتونم همش حرفایی ک ب اون دخترا زده تو مخمه داره زجرم میده دار ...
تا وقتی بچه نداری خیلی راحت تر میتونی تصمیم بگیری. معمولا خیانت هم مث اعتیاده، بعیده بشه ترک کرد. خییییلی حساب شده عمل کن. تا زمان تصمیم گیری قطعی، یه بچه بیگناه و برنداری بیاری این دنیا. اینو خواهرانه گفتم
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟