2777
2789
عنوان

حاجت روایی هممون تو این شب❤.

228 بازدید | 14 پست

امشب شب قدره منم راستش یه حاجت خیلی مهم دارم که کاملا زندگیم رو تحت الشعاع قرار داده. تو نی نی سایت با نذر ۱۲۴۰۰۰ صلوات اشنا شدم و همین امشب برای رسیدن به خواستم ختم رو شروع کردم. این اولین تاپیک من هستش. به امید روزی که دومین تاپیکم با خبر شادی رسیدن به ارزوم و قبول شدن نذرم باشه.ان شاءالله خدا هممونو حاجت روا کنه، همه اونایی که به جز در خونه ی خدا هیچ جایی رو ندارن. از همتون التماس دعا دارم. یا علی❤

انشالله هرکس این تایپکو میبینه حاجت روا شه به حق این شب عزیز🙂💐🌹❤️یه عزیزی میگفت دعایی که در حق دیگران کنی چندبرابرش به خودت برمیگرده و دعایی که دیگران درحقت کنن حقه🙂♥️❤️

دوستان حاجت سختی دارم خیلی متوسل شدم و دعا کردم چله برداشتم میشه دعام کنید حاجت روا شم و بهش برسم🙂لطفا درحد توانتون حتی شده یک صلوات ازم دریغ نکنید ♥️لایک کنین یا تعداد ذکری که خوندین بگین منم بخونم براتون❤️🌹💐

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم شکسته

دیگه طاقت دعا و استخاره نیست

بخودش سپردم هرکاری دلش خواست بکنه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

التماس دعا دارم

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

ان شالله

التماس دعا

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
دلم شکسته دیگه طاقت دعا و استخاره نیست بخودش سپردم هرکاری دلش خواست بکنه

تو اشتباه من رو نکن و نا امید نباش، ناامیدی یعنی اینکه خدا رو دست کم گرفتی. به قدرت مطلق خدا باور داشته باش تا تو زندگیت نمایان بشه❤

لطفا واسه منم دعا کنین 

یه بخت خوب یه ازدواج موفق نصیبم بشه

اسمم فاطمه هست

انشالله امشب حاجت روا شی

تورو خدا از ته دلت واسم دعا کن منم از ته دلم واست دعا میکنم🤲🌹

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
لطفا واسه منم دعا کنین  یه بخت خوب یه ازدواج موفق نصیبم بشه اسمم فاطمه هست انشالله امشب حاجت ...

میگن امشب جزو اون شبایی که سرنوشت بنده ها برای یه سال نوشته میشه. ان شا الله قلم خدا امشب برا هممون ، هم فاطمه جان شما، هم من و همه نی نی سایتی ها خوش باشه و خوش بنویسه❤

میگن امشب جزو اون شبایی که سرنوشت بنده ها برای یه سال نوشته میشه. ان شا الله قلم خدا امشب برا هممون ...

انشالله🤲

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟