2789

ارزوهامونو بنویسیمو واس هم دعا کنیم 😍سال بعد اگ عمری باشه دونه دونه میپرسم ک به ارزوهاتون رسیدین یا نه

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم ارزوم اینه که اون بیادش مث قبل بهم ابراز علاقه کنه و بیاد ک بمونه، تو کارم پیشرفت کنم بع اون چیزی ک میخوام برسم و کارای رفتنم ردیف بشه

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

خیلی زیادن انشالله که برسیم ..التماس دعا 

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

پیشرفت درسام

ایشالا عزیزم😍

قبول شدن تو کنکور توروخدا بگید آمین 

هر گفت یه لایک کنه براتون حمد بخونم 

اگه با نظرم مخالفی محترمانه جواب بده بد حرف بزنی رید*ه میشه بهت گفته باشم با‌شه اوکی ما زشتیم ولی خداروشکر هر وقت صورتمون رو می‌شوریم مژه و ابروهامون سرجاشه!    درضمن اگه آقا بودی و باهات گرم گرفتم جوگیر نشو حتما اشتباهی گرفتم 

یه کار خوب پیدا کنم که پول خوبی توش باشه بچه مو هم قبول کنن☹ جایی نمیتونم بذارمش

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
پارسال نوشتم ازدواجم  امسال مینویسم یه نی نی بیاد تو دلم😍 خدایا شکرت🙏

ای جاننممم ایشالاااا عزیزم 😍