2777
2789
عنوان

مشکل بلع

126 بازدید | 6 پست

دوستان دخترم چهار ماه و بیست روزشه. قطره میدم می‌ریزه بیرون از دهنش. نصفه میخوره نصفه می‌ریزه بیرون. امروز فرنی خیلی رقیق برا اولین بار بهش دادم اصلا نمیدونه قورت بده انگار می‌ریزه بیرون .شیر هم با قاشق دادم برا امتحان دیدم ریخت بیرون قورت بلد نیست بده. خیلی نگرانم. باید چیکار کنم 

خوب مگه تا حالا از شيشه يا سينه تون شير نميخورد؟ پس بلع بده، اين مشكل رفتاري هست چون تا حالا ب ...

چرا مکیدن بلده . پس چرا بلد نیست با قاشق بخوره 

همه رو می‌ریزه بیرون. البته یکی دو بار قورت داد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مکیدن بلده . پس چرا بلد نیست با قاشق بخوره  همه رو می‌ریزه بیرون. البته یکی دو بار قورت دا ...

گفتم ياد نگرفته، دختر ه منم اينطور بود با قاشق بهش غذا ميدادم نمي تونست ببلعه. بردم گفتار درماني و دكتر گفتند مشكل رفتاري هست انگار باد نگرفته، مشكل بلع يا ديسفاژي ااگر  بود اصلا نمي تونست سير رو بمكه و قورت بده.

سلام دوستان

یه راهنمایی عاااالی دارم براتون😍

میدونستید مشکل بلع میتونه منجر به عوارض مختلفی مثل کاهش وزن، سو تغذیه، افسردگی و عفونت ریه بشه و توی افراد مختلف به شکل پریدن آب یا غذا در گلو، گیر کردن لقمه غذایی در حلق، احساس ماندن غذا در گلو، ترس از قورت دادن و خفگی حین خوردن لقمه و آب دیده بشه.

یکی از ویژگی های خیلی خوب "مرکز تخصصی درمان بلع دکتر دشتله توی سعادت آباد" استفاده از تجهیزات پیشرفته آندوسکوپی بلع، دستگاه تحریک الکتریکی عضلات بلع و دستگاه تحریک الکتریکی نواحی مغزی مسئول بلع هست و خبر خیلییی خوب اینه که دکتر دشتله یه تیم تخصصی در زمینه درمان بلع در منزل داره که همه بیمارایی مثل سکته مغزی، پارکینسون، ای ال اس و آسیب صدمه مغزی تحت نظر خودشون بلع درمانی در منزل را می تونن داشته باشن. برای ارتباط با مطب دکتر دشتله با شماره های

0991-616-0939 و

0933-780-1379

تماس بگیرین.

با آرزوی سلامتی