من بابام خودش ی زمان معتاد بود الان هم الله اکبر الله اکبر مئکنه ک دستم سیگار نبینه آخه خودت معتادی از من انتظار داری تهدید میکنه فلان بیسار اصلا هم از سیگار خوشم نمیاد میدونم نگرانه ولی دیگ خیلی شلوغش کرده
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
چون بابات معتاد بوده تو باید بری سیگار بکشی الله اکبر
اگه با نظرم مخالفی محترمانه جواب بده بد حرف بزنی رید*ه میشه بهت گفته باشم باشه اوکی ما زشتیم ولی خداروشکر هر وقت صورتمون رو میشوریم مژه و ابروهامون سرجاشه! درضمن اگه آقا بودی و باهات گرم گرفتم جوگیر نشو حتما اشتباهی گرفتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون خودش دبده چه بلایی سر خودش اورده خودشم باور داره راهی که رفته اشتباه بوده نمی خواد راه رفته اشتباه رو شما هم برید چون دوستت داره و نگرانته اینکارو می کنه اون شاید دیگه اراده ترک کردن رو تو خودش نمی بینه اما نمی خواد شما گرفتار بشی
اگه با نظرم مخالفی محترمانه جواب بده بد حرف بزنی رید*ه میشه بهت گفته باشم باشه اوکی ما زشتیم ولی خداروشکر هر وقت صورتمون رو میشوریم مژه و ابروهامون سرجاشه! درضمن اگه آقا بودی و باهات گرم گرفتم جوگیر نشو حتما اشتباهی گرفتم
چون خودش این راه رو رفته دوست نداره آیندت مثل خودت بشه به حرفش گوش کن
آفرین پاداشش رو میگیری یه پدر حتی اگه معتاد باشه بازم پدره