2777
2789

اگه فک میکنی این طرز فکر ممکنه به راه بد کشیده بشه از اونجایی که متاهلی یه جوری دوستی شونو  بهم بزن باشوهرت (درسته این کار غیر اخلاقیه و ولی ارزش اینو نداره زندگیت داغون بشه)

یاهم اینکه طرز فکرتو درست کن

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی بیشتر توضیح بده طرف پسره میاد خونتون شمام متاهلی ولی ازون خوشت میاد درسته؟؟

اونم متاهله.همچین پسرم میس شاید از شوهرم بزرگتره...نه که به اون صورت ازش خوشم بیاد...در حالت عادی اصلا هیچ جای ذهنم جا نداره!فقط مثلا وقتی ببینمش نمیدونم چرا..مثلا نمیتونم نیشمو ببندم خیلی باهاش چش تو چش حرف میزنم در صورتی که با بقیه وقتی مییحرفم اینجور نگاهشون نمیکنم.مستقیم تو چشاش

اگه فک میکنی این طرز فکر ممکنه به راه بد کشیده بشه از اونجایی که متاهلی یه جوری دوستی شونو  بهم ...

یه سرش دوستیه یه سرش نسبت فامیلی...ولی خیلی دور تو دو تا شهر مختلف

واقعا طرز فکر من انقدر خراب نیس نمیدونم این چرا اینجوریه!!!میدونی از پارسال که مسافرت بودیم باهام درد و دل کرد(شوهرمم بود موقعی که حرف میزدیم) از دست زنش مینالید فک میکنم از اونموقع انگار نگاهم عوض شد ولی اصلا نمیخام خیانت شکل بگیره.

اونم متاهله.همچین پسرم میس شاید از شوهرم بزرگتره...نه که به اون صورت ازش خوشم بیاد...در حالت عادی اص ...

ببین عزیزم من نظرمو میگم شاید فک کنی عه چقد طرف امله این چه حرفیه فلانو بلان 

میدونی اینکار پایه و اساسش اشکال داره اصلا یعنی چی مردی تنها بیاد خونه زن وشوهر شبم بمونه بخابه اینا همه ایراد داره نباد غیرت شوهرت قبول کنه حالا میخاد پسردایی پسرخاله رفیق یاهرکس دیگه ای باشه نامحرم نامحرمه !

چون اصلا بگو همتون سالم وصالح اید اهل خیانتم نیستین این رفتامدها باعث عادی شدن روابط میشه یواش یواش خنده برخورد دیگه خودت تهشو بخون بلخره هممون آدمیم پس چ بهتر ک تو شرایطش خودمونو قرار ندیم

ببین عزیزم من نظرمو میگم شاید فک کنی عه چقد طرف امله این چه حرفیه فلانو بلان  میدونی این ...

نه گلم اینجوری نیس..اون وقتی میاد من خونه نمیرم دیگه پذیرایی میکنم و میرم بیرون چون گفتم که یه نسبت فامیلی دورم داریم...ولی اینکه وقتی اون میخاد شب بمونه منم خونه باشم نیست..شوهر خودم انقد روی اینچیزا حساس هست من خودمم همینجورم...ولی آخه اونم یه کم سردی نمیکنه خب...تازه اون انگار بدتره خیلی بد گیر افتادم میترسم کوچکترین حرکتی شوهرمو حساس کنه خودم بیشتر تو عذاب بیوفتم

یه سرش دوستیه یه سرش نسبت فامیلی...ولی خیلی دور تو دو تا شهر مختلف واقعا طرز فکر من انقدر خراب نیس ...

اگه باشوهرت دردو دل میکرد بحثش فرق میکنه ولی چ لزومی داره ایراد شریک زندگیشو سفره دلشو برای تو باز کنه واقعا منظورش چیه !

لابد میخاد بره ب زنشم بگه زن فلانی خونه داره باسلیقس خوش هیکله وهزار تا پدرسوختگیه دیگه

ب شوهرت بگو نیاد خونتون معذب میشی اگه خونه مامانت نزدیکه شب اون میاد خونه نمون برو پیش مامانت یا بره هتلی جایی بمونه مگه خونه شما خوابگاهه!

نه گلم اینجوری نیس..اون وقتی میاد من خونه نمیرم دیگه پذیرایی میکنم و میرم بیرون چون گفتم که یه نسبت ...

عزیزم اگه احساس میکنی اون یکم سردی نمیکنه بدتره حست درسته چون ما زنا تواین مسائل خیلی خوب معنی حس مردا رو میفهمیم پس حواستو خوب جمع کن واسه رابطه خودتونم شده یکم سرد وخشک برخورد کنید بره پی کارش فامیل باشه خب اون فامیل خودش باید درک داشته باشه وقتی تو از خونه میری بیرون یعنی مزاااحمه بعدشم مهمونی یکبار دوبار یعنی چی هی میاد خونه شما مگه هتله!  اصلا برات مهم نباشه ک فاملیه به فامیل بد نگذره ک خدایی نکرده زندگی شما متزلزل بشه ! واقعا اولویت زندگی مشترکتونه 

عزیزم اگه احساس میکنی اون یکم سردی نمیکنه بدتره حست درسته چون ما زنا تواین مسائل خیلی خوب معنی حس مر ...

خب عاخه این که میاد شهر ما فقط با شوهرمو برادر شوهرم میگرده خب اینام وقتی میرن شهر این یارو فقط همراه این میرن جایی..رفاقتشون معرفتی هس.وقتی میاد شوهرم خیلی هواشو داره معرفت میذاره براش اونم مرد جا افتاده ای هس شوهرم حتی شک هم نمیکنه...ولی من که میفهمم چخبره...نگاه تو چشماش میکنم میفهمم چخبره...اون رو حساب خودمونی بودنش منو ب اسم کوچیک صدا میزنه یوختایی هم خانم میذاره آخرش..ولی من که میفهمم چشع...هیچ چیز خاصی نیس ولی من از نگاه هاش و از حس خودم بدم میاد!!نمیگم هیزه ولی نگاه هاش حس داره...

اگه باشوهرت دردو دل میکرد بحثش فرق میکنه ولی چ لزومی داره ایراد شریک زندگیشو سفره دلشو برای تو باز ک ...

اره من خودمم همین فکرو میکنم...البته با شوهرم بودیم ولی خیلی از زنش بد گفت..البته زنشم ما میشناسیم میدونیم دروغ نمیگه..ولی مثلا جلو خود من گفت به فلانی(شوهرم)گفتم قدر زنتو بدون اینجوریه اونجوریه و اینا.تعریف کرده بود🙁

اگه باشوهرت دردو دل میکرد بحثش فرق میکنه ولی چ لزومی داره ایراد شریک زندگیشو سفره دلشو برای تو باز ک ...

نه وقتی میاد خونمون من نمیمونم که...مثلا وقتی میرسه یه چای و قلیون میذاریم و بعد یع ساعتم من میرم بیرون...خب نمیتونم که تا از راه رسید من خودمو کج کنم و بی محلی کنم خب شوهرم میفهمه حالا فکر میکنه یه چیزی هم شده در صورتی که همش یه حس زنونه هس.ولی مطمئنم درسته! بالاخره فامیله.پارسال عید هم یه هفته باهم رفتیم مسافرت زنو بچشم بودن کلی باهم خوشگذروندیم واینا...از همون پارسال این حس کوفتی افتاد به جونم...

نه وقتی میاد خونمون من نمیمونم که...مثلا وقتی میرسه یه چای و قلیون میذاریم و بعد یع ساعتم من میرم بی ...

من اگه تابلو بی محلی کنم خب شوهرم نمیگه پ اونهمه بگو بخندا با زنش چیشد،؟من که میدونم شوهرم اصلا فکرشم ب این چیزا نمیرسه.خب خداییشم تا حالا چیزی نبوده که کسیو حساس کنه من فقط میفهمم.میدونمم ک اشتباه نمیکنم..این تو ذهن خودش یه چیزایی داره