2789
میگن آلرژی یبوست میگیره دیابت میگیره پفکی میشه یه خدایی نکرده نمیگن 

کی همچین زری زده کلی بچه هستن شیز هشکی

بجه خواهرشوهرم از اول شیر خشک خورد

الان از پسر من که شیر خودمو خورده لاغر تره فرز تره باهوش تره 

به این حرفها توجه نکن،مادری که فقط به شیر دادن نیست...

خیلی ها به بچشون شیر دادن اما مادر نبودن برای بچه هاشون... 

یه سری آدمها کلا شعور ندارن،بزار با همین فکرای احمقانه خودشون زندگی کنن...

اینبار که حرف زدن خیلی رک بگو به شماها ارتباطی نداره خوشحالم میکنید سرتون به زندگی خودتون باشه...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آبگوشت   با گوشت گوسفند بخور عدسی ذرت اینا زیاد میکنه

عدسی و ذرت امتحان نکردم ولی گوشت خوردم فایده نداشت

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
اگر هنوزم شیر داری و خشک نشده و بچه سینه رو پس نزده  روزی چهار لیوان آب هویج بخور رد خور نداره

سینمو پس زده😔😔

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

به اونا ربطی داره . بگو دلتون میسوزه یکیتون بیاد دایه بشه شیر بده قبلنا عمه ها بچه رو شیر میدادن. 

بگو باشه من حق مادری ندارم ولی شما هم لطف کن دایه مهربون تر از مادر نشو 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
فدات شم حق داری .کسی بیاد مادری و آدم و زیر سوال ببره . مادر بودن به شیر خشک و شیر طبیعی نیست . برو ...

دکترم رفتم میگف شیر خشک ضرر داره🥲🥲

کی همچین زری زده کلی بچه هستن شیز هشکی بجه خواهرشوهرم از اول شیر خشک خورد الان از پسر من که شیر خو ...

نمیدونم گلم😭😭

مم مادر نیستم .اما تا جاییکه میدونم ضرر نداره . این همه بچه با شیرخشک بزرگ شدن خداروشکر مشکلی ندارن .

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...

دلستر و ماکارونی و... اصلااااا نخور به اینا رلطی نداره بعدا اندامت به شدت به هم میریزه 

خوراکی های ابکی برا شیر خوبه 

بعضیا هم ندارن 

بهشون بگو مادر پیامبر هم شیر نداشت اما همه قبولش دارن و هر جا میگن مادر پیامبر کی بوده میگن امنه 

مادر بودن فقط به شیر دادن نیس این همه سختی بارداری و زایمان کشیدم از اون طرف شب بیداری هایی که داره کی میاد مواظب کنه کی دردشو میکشه ،کی موقع بیماری بالاسرشه 

به این حرفها توجه نکن،مادری که فقط به شیر دادن نیست... خیلی ها به بچشون شیر دادن اما مادر نبودن برا ...

بغض تو گلوم نمیکشنه غرور مادربودنم بردن زیر سوال انگار تقصیر منه شیر ندارم

بابا ولکن دکترا همشششون میگن زایمان طبیعی شیر خشک هم ندین ولی زر مفت میزنن وظیفه پزشکیشونه اینو میگن.حالا دخترخاله خودم ماما هست همینارو میگه ولی خودش سزارین کرده شیرخشک هم میداده به بچش.اینارو برا مردم میگن نه خودشون

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
به اونا ربطی داره . بگو دلتون میسوزه یکیتون بیاد دایه بشه شیر بده قبلنا عمه ها بچه رو شیر میدادن.&nb ...

واقعا بگم بد نیس؟

مم مادر نیستم .اما تا جاییکه میدونم ضرر نداره . این همه بچه با شیرخشک بزرگ شدن خداروشکر مشکلی ندارن ...

ممنونم عزیزم خداخیرت بده دلم اروم شد گفتی ضرر نداره خدا دلتو اروم کنه به حق علی

بغض تو گلوم نمیکشنه غرور مادربودنم بردن زیر سوال انگار تقصیر منه شیر ندارم

اصلا شیر نداری که نداری چه ربطی به مادری داره 

واگذار کن به خدا و اهمیت نده به این آدمهای احمق و کوته فکر 

جواب دندون شکن بهشون بده تا دیگه گ و ه نخورن...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...