2777
2789
عنوان

میترسم بابام بهم نه بگه

262 بازدید | 19 پست

از کیه میخوام از بابام یه چیزی رو اجازه بگیرم میترسم نه بگه 

نمیدونم چجوری بگم قبول کنه 

راستیتش میخوام بگم با پولای خودم اجازه میده گیتار بخرم چون من عاشق گیتارم 

به نظرتون چجوری باهاش صحبت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو میخوام برم کلاس گیتار

بعدم بگو گفتن گیتار بخرید بهمون

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
با بودجه ای که من دارم یک و خورده ای اینطورا ولی یه گیتار معمولی برای شروع 

وا

خب بهش بگو

یه گیتاره دیگه

الان بابا ها واسه بچهاشون خونه و ماشین و... میخرن

بهش بگو انگار چیه دیگع

خدا هست،میبینه همه چیزو...                

من یه راهکار بهت میدم یه روانشناس گفت،،، تو خیلیها جواب میده ...بنویس رو یه کاغذ اولش هم قربون صدقه بابات برو بعد خواسته ات رو بنویس بزار تو جیبش اونجایی که میدونی میبینه وقتی بخونه احتمال اینکه قبول کنه خیلی زیاده

وا خب بهش بگو یه گیتاره دیگه الان بابا ها واسه بچهاشون خونه و ماشین و... میخرن بهش بگو انگار چیه ...

سبک زندگی خانواده ها با هم فرق میکنه. از این خانواده ها زیاد دیدم تو خانواده خودمون هم هست خودمم اینطوری بزرگ شدم

من کلا از کاه کوه می سازم 🤦🏻‍♀️

کار اشتباهیه قرار نیس بکشنت یا  زنده زنده بسوروننت ک نگران باشی یا بترسی 

هیچ اتفاقی نمیوفته تهش ی نه میشنوی و تمام 

اینکه از ترس چیزی رو نگی خیلی بدتر از ترس از شنیدن نه هست که 😐💔

اینجوری حداقل نه شنیدن از بابات انقد برات سخت نمیشع 

هق