2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 364193 بازدید | 24695 پست
اصلابصرفه نیست اینهمه منتظربشی اخرم کوییک بگیری درموردپولم نگران نباش چون تاخیرازخودشونه زیادشامل ش ...

سلام کاموا جون اردیبهشت ماه کوییک ثبت نام کردیم موقع تحویل زدن بهمن ماه نصف هم پرداخت کردیم.الان که این همه گرون کردن چی میشه شامل ما هم میشه؟

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

سلام کاموا جون اردیبهشت ماه کوییک ثبت نام کردیم موقع تحویل زدن بهمن ماه نصف هم پرداخت کردیم.الان که ...

سلام اره گلم شامل شمامیشه  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اره گلم شامل شمامیشه

سلام کاموا جون.جریمه تاخیر هنوز ندادن نمیدونین کی پرداخت میکنن؟

و اینکه کسی که ماشین گرفته قبلا تو قرعه کشی ها الان میتونه باشرایط مادران دوباره ثبت نام کنه یا نه؟

اگه اره مادران باید پول تو حساب بزاری یا نه

سلام کاموا جون.جریمه تاخیر هنوز ندادن نمیدونین کی پرداخت میکنن؟و اینکه کسی که ماشین گرفته قبلا تو قر ...

شرایط بلوکه بودن پول تو حساب برداشته شده اگه قبلا بنام خودتون گرفتین نمیشه وگرنه میشه

سلام کاموا جون.جریمه تاخیر هنوز ندادن نمیدونین کی پرداخت میکنن؟و اینکه کسی که ماشین گرفته قبلا تو قر ...

سلام همیشه توذهنمی متاسفانه هنوزخبری نیست ایرانخودروتاخیراشوداره میده البته خیلیم فرمالیته میده اماسایپاهن‌وزنه  اگرماشین قبلیوعادی گرفته بله مادران شرکت کنه هیچکدوم ازطرحاپول نمیخوان

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سلام همیشه توذهنمی متاسفانه هنوزخبری نیست ایرانخودروتاخیراشوداره میده البته خیلیم فرمالیته میده اماس ...

ممنون.انقدر ازتون این سوال کردم تو ذهنتون ماندگار شدم .کاش تو سایپا ماندگار شم.

توسیستمش گفتن زده ۳۵۸۰۰باید بدن هنوز که خبری نیست ۸ماه شده متاسفانه.

پس میشه ثبت نام کنم دوباره.

هنوزم سود داره تو ثبت نام یا نه؟

ممنون.انقدر ازتون این سوال کردم تو ذهنتون ماندگار شدم .کاش تو سایپا ماندگار شم.توسیستمش گفتن زده ۳۵۸ ...

نمیدونم چندصحفه عقبه یکی دوتاصحفه چک کن گفتم چه ماشینایی سوددارن 

الان ثبت نام ایرانخودرو تموم شد؟؟؟

تا۶بودامروزچندمه؟

اره به نام خودم بوده.واقعا دیگه نمیخواد پول بلوکه کنیم؟

ماشین قبلیت طرح عادی بودی درسته؟ الان مادرانم بنام خودته؟

ماشین قبلیت طرح عادی بودی درسته؟ الان مادرانم بنام خودته؟

کاموا ببخشید مزاحمت شدم

سایپا و ایران خودرو میدونی کی ثبت نام می کنن؟

مخصوصا شاهین 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین