2777
2789
عنوان

بنظرتون شغل آزاد خوبه یا معلمی

323 بازدید | 18 پست

اگر درآمد هر دو تقریبا یکی و ساعت کاری هم یکی باشه.بنظرتون کدوم بهتره؟ساعت کاری آزاد دست خودت باشه و درآمد آزاد بعضی ماه ها بیشتر از معلمی هم هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی را بهر کاری ساختند.

به روحیاتتون بستگی داره. کلی نمی‌شه گفت. بعد هم اون کار ازاد چیه؟ چقدر ریسک داره؟ درآینده چقدر پیشرفت می‌کنه؟ شما چقدر ریسک‌پذیرین؟ معلمی استخدام رسمی یا حق‌التدریس؟ 

کار آزاده همین الان بازدهی داره یا چند سال باید خاک بخوری تا بگیره؟

هرکسی را بهر کاری ساختند. به روحیاتتون بستگی داره. کلی نمی‌شه گفت. بعد هم اون کار ازاد چیه؟ چقدر ری ...

من کلا روحیاتم زیاد سوسول نیست.خیلی اهل ریسکم و تا حالا موفق بودم تو ریسک.مثلا با۲۰۰میلیون معامله ۴۰۰میلیونی کردم ۹ماه پیش و الان ۱میلیارد شده اون ۲۰۰میلیونیه و هنوزم۲۰۰تومنو ندادم😁.

خاک خوری ندارن خیلی

من کلا روحیاتم زیاد سوسول نیست.خیلی اهل ریسکم و تا حالا موفق بودم تو ریسک.مثلا با۲۰۰میلیون معامله ۴۰ ...

حالا نه فقط ریسک. شغل آزاد سختی‌های دیگه‌ای هم داره. ولی خب مثل اینکه آشنا هستین باهاش و به نظرم  موفق می‌شین. دردسر کارمندی و شغل آزادخیلی متفاوته. خب شرایط کاری و درآمدشون هم متفاوته.

موفق باشین

من کلا روحیاتم زیاد سوسول نیست.خیلی اهل ریسکم و تا حالا موفق بودم تو ریسک.مثلا با۲۰۰میلیون معامله ۴۰ ...

چی معامله کردی به ما هم یاد بده

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
چی معامله کردی به ما هم یاد بده

طلاهای مجردیمو فروختم که حدود۳۰۰تومن شد.یه واحد اطراف تهران خریدم۵۰۰

که دادم اجاره😐

مامانم هر روز میزد تو سرم میگفت بدبخت طلاهاتو به باد دادی