2777
2789
عنوان

شب قدر

238 بازدید | 20 پست

میشه ازتون خواهش کنم تو شبهای قدرتون اسم بچه منم بیارید و برا سلامتیش دعا کنید؟برای شفا اسمش محمده منم برا شما دعامیکنم دلم شکسته شاید دعای منم در حق شما بگیره

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم حتماا اگ قابل باشم

اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم

شما هم ب نیت ازدواجم برام دعا کنید

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
چشم حتماا اگ قابل باشم اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم شما هم ب نیت ازدو ...

به حق حضرت زهرا عاقبت بخیر بشی تو همین شبها امام زمان اجازه ازدواجتو بده انشالله

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
چشم حاجت روا بشی  منو هم دعا کن

انشالله بهترین روزهارو خدا برات امسال رقم بزنه

مشکلش چیه؟ دعاگو هستم و بسیارررر محتاج دعا

سرطان خون داره عزیزم 

انشالله حاجت روابشی

به حق حضرت زهرا عاقبت بخیر بشی تو همین شبها امام زمان اجازه ازدواجتو بده انشالله

ممنونم از دعای قشنگت عزیزدلم

الهی تنتون سالم باشه و هیجوقت غم نبینید بحق این شب های عزیز

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
باشهگلم  التماس دعا

تو زیارت ناحیه مقدسه امام زمان هست اللهم خیرالعاجله و ثواب الاجله همون رو خدابراتون بخاد

الهییی دوست منم ۷ سالگی فهمید سرطان خون داره خوب شد و الان ارشد داره میخونه ان شاالله پسر شمام زودی ...

انشالله

منم 7 ساله مریضم 😔 دل منم شکسته... براش دعا میکنم شما هم برای شفای بیماری من دعا کنید 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹