2777
2789

وقتی پوچه سقط میشه دیگه منم بارداری اولم پوچ بود رفتم کورتاژ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره احتمالا داره سقط میشه، دکترت نگفت بیا کورتاژ یا صبر کن خودش بیفته؟ 

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

میدونم منطورم اینه الان ک انقدر دارم امکان داره سقط بشه راحت بشم 

شاید بشه اره ولی فردا حتما سونو برو ک چیزی تو رحمت نمونده باشه ک موجب عفونت بشه دکتر علت پوچی رو نگفت بهت؟؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دعا کن بشه حداقل راحت شم حتما میرم ، نه چیزی نگفت 

اره اینجوری دفع بشه خیلی راحتتره برامن لامصب نشد دیگه بعد ی هفته دردو خونریزی رفتم کرتاژ خیلی بدمیشه امیدوارم براشما تاصبح تموم شه من دوبار کورتاژ داشتم وحشتناک درداره 

گرمی بخور تا دفع شه ،زیره ،اویشن ،مه تخم بریز باهم بخور یا زعفرون تا دفع بشه پنج هفته خیلی کوچکه کور ...

صبح زعفرون خوردم بعد بیرون رفتم یکم وسایلم سنگین بود بعد دردم شروع شد دیگ میترسم بخورم خونریزی بیفتم بند نیاد