2777
2789
عنوان

چجوری حرفاشونو یادم بره دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 30 پست
[QUOTE=284461922]گفت ازوقتی اومدی توزندگیم یک روز خوش نداشتم گفت فقط بخاطر حرف مردم که طلاقت نمیدم ( ...

نه بابا خیلیییی خیلییی زیاده ولی این یه حرفش به همه ی کتک ها وفحش هایی که زد  بدتربود

کاربری دست دو نفره با زندگی های کاملا متفاوت 😂
با شوهرت اتمام حجت کن بگو ایندفعه زنگ بزنی منم زنگ میزنم خانواده م بیان 

عزیز کلا همه میدونن من فقط مشکلم مشروب خوردنش هر شل یا مسته یا میاد میخابه

اینا میگن اشکال نداره خداروشکر کن معتاد نیست

انگار من ادم نیستم محبت و توجه نمیخام

مَرا هِزار اُمید اَست و هِزار تویی " خدا "🌱✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگردمت اصلا اهمیت نده برن گم شن عوضی هااا . سر زمانش همشونو بشور بزار کنار من بودم به مادرشوهرم زنگ میزدم میگفتم اون روزی که برای پسر عوضیت زن گرفتی باید بهش فکر میکردی دلم میسوزه هاا والا من بودم بچه ها مینداختم روشون خودم میرفتم خونه ی مامانم تا بفهمه به کی ربط داره به کی نداره

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
نه زن نداره نمیدونم شانس منه کاش میمردم  یه مشت ادم احمق بی منطق

برین بهشون،غلط میکنن توی زندگیتون دخالت میکنن،وقتی شوهرت مست نذار به خانواده اش زنگ بزنه،بشین باهاش حرف بزن،به خانواده اش هم محل نده که بفهمن ناراحت شدی

بگردمت اصلا اهمیت نده برن گم شن عوضی هااا . سر زمانش همشونو بشور بزار کنار من بودم به مادرشوهرم زنگ ...

دلم نمیاد بچهامو بزارم برم داره بهم میگه بچت بی ادبه بزنش بعد فکر کن خودم نباشم 😔😔😔

عزیزم بهتره دیگه هیچ وقت مشکلت رو برای اونا بیان نکنی چون بعضی خانواده ها نمیتونن داور خوبی باشن و فقط یک طرفه قاضی میرن حالا یت مودبانه یا با زبون تند یا به شکل بی ادبی و هر مدلی که تو شخصیتشون باشه چشمشون رو رو بدی های بچشون میبندن و طرف مقابل رو محکوم مطلق میکنن پس یه درس خیلی مهم گرفتی نکنه دو سال دیگه دوباره تکرارش کنی  و از ذهنت بیرون کن حرفاشونو همین گه کمتر راجع به مساعلت حرف بزتی یا اگه اونا گفتن بحثو عوض کنی خواه ناخواه نیش و کنایه کم میشه من خودم یه حرفی شنیدم خیلی ناراحت شدم حدود سه هفتست ذهنم درگیره الان فهمیدم هروقت حرف اون ادم میخواد بیاد تو ذهنم سریع یه جایگزین فکری پیدا کنم چون اتاق فکر معمولا براش راحت نیست خالی بمونه پس اول ساکتش کن و بعد هواست رو پرت کن 

نمیدونم میدونستی شراب میخوره و ازدواج کردی یا نمیدونستی اما اگر قصد زندگی داری به این مسعله هم بی تفاوت باش و تو خوشی وقتی خیلی باهات خوبه بگو که دوست نداری اما گیر نده نهایت مثلا اگه جلو تو نمیخوره این راه رو براش باز نکن و لااقل بذار یه حریمی برای تو نسبت به این کارش قاعل باشه 

برین بهشون،غلط میکنن توی زندگیتون دخالت میکنن،وقتی شوهرت مست نذار به خانواده اش زنگ بزنه،بشین باهاش ...

اره تصمیم گرفتم کلا رابطمو قطع کنم بخدا من خیلی بی سر زبونم دلم میخاد مثل خودشون یاد بگیرم سلیطه بازی در بیارم بلکم بتونم از حقم دفاع کنم

عزیزم بهتره دیگه هیچ وقت مشکلت رو برای اونا بیان نکنی چون بعضی خانواده ها نمیتونن داور خوبی باشن و ف ...

ممنون عزیزم فکر میکنم افسرده شدم از بس فکرو خیال کردم

خیلی حرفاتون آرومم کرد

دلم نمیاد بچهامو بزارم برم داره بهم میگه بچت بی ادبه بزنش بعد فکر کن خودم نباشم 😔😔😔

چه عوضیه محرومش کن از ر ا ب ط ه و بگو آدم شو بعددد بیا سراغم

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
اینا حرفای برادرش بود

خب با برادر گاوش کاری ندارم برای اصلاح خودش میگم اونو که باید فاتحه شو بخونی و بزارین کنار 

ممنون عزیزم فکر میکنم افسرده شدم از بس فکرو خیال کردم خیلی حرفاتون آرومم کرد

فکر و خیال آسیبش فقط به خودمونه نه طرف مقابل اتفاقا سعی کن وقتایی که حالش عادیه یا وقتایی که خونه نیست نهایت لذت رو ببری و مخصوصا این حس خوب رو به بچه ها انتقال بدی ببین شما بچه داری و اگه میخواستی بری میرفتی و اینجا نظر نمیخواستی پس نمیگم برو چون میدونم رفتن آسون نیست اما موندنت فقط واسه رشد زندگیت باشه نه خدا نکرده منت سره بچه ها چون این خودش بچه رو نابود میکنه بچه ها متنفر میشن از خودشون اگه بفهمن مادرشون به خاطر اونا داره زجر میکشه و به خاطر اونا مونده  من با ادمی سر و کار داشتم که خشمش در حد آدم مست آدم معتاد و جنون بوده یعنی هیچ کدوم از اینا نبوده ها اما بیماری روانی بوده شما هم احتمالا موقع مستی همچین حالی به طرفت دست میده توصیه ای که من تو زندگیم به کار بردم و میبرم تا جای ممکن خشم اینجور افراد رو در نیاری نه به خاطر ترس به خاطر اصلاح سبک زندگیتون به قول معروف خودت بهونه ای دستش ندی حتی تو چیزای کوچیک اما تو ذهمت فقط یاد خدا باشه بگو خدایا منم میتونم درگیر شم میتونم جواب بدم میدونم خیلی رفتارا کنم اما به خاطر تو که این رفتارارو دوست نداری انجام نمیدم میگن نفرین نکنید واگذار کنید به خدا در کنار تلاشهای مثبت که میکنی از نتیجه نترس بگو خدایا واگذار میکنم به خودت