2777
2789

سلام مامانای گل از تجربیاتتون میخواستم استفاده کنم لطفا بهم میگید لباس نوزادی(دخملونه) تیکه ای و سرهمی یا بلوز و شلوار چنددست و چه سایزایی لازمه؟ 

و اینکه جنس نخ پنبه با پنبه باهم چه تفاوتی داره؟ 

برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سرهمی زیاد نگیر سریع کوچیک میشه من که همه سرهمی های بچه هام درحد دوسه بار تنشون کردم

هرسایزی بگیرم گلم یا... 

شما چه سایزی گرفتین؟ 

من فقط بگم لباس تا جایی که میشه بهتره زیردکمه دار باشه.چون بچه رو که هی بغل میکنید لباس از شلوارش در ...

ممنونم عزیزم 

فقط چه سایزی؟ تنها بگیرم یا ستشو(باشلوار و کلاهش؟) 

کلا سرهمی نگیر گرونه. زود کوچیک میشه. به جاش زیر دکمه برای زیر اباسهاش بگیریه دست بلوز و شلوار و یه زیر پیراهنی با کلاه و دستکش برای بیمارستان میخوای. تا سایز دو بیشتر لباس برندار بعد هر وقت لازم شد بگیر. 

هرسایزی بگیرم گلم یا...  شما چه سایزی گرفتین؟

کوچیکترین سایز بگیر اماخب زودی هم به بچه کوچیک میشن عزیزم.بلوزوشلوار وسارفون خیلی بهتره.حالابه نظرمن سایز صفر ویک بگیر که صفرها ضررت نشن استفاده نکنی

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
کلا سرهمی نگیر گرونه. زود کوچیک میشه. به جاش زیر دکمه برای زیر اباسهاش بگیریه دست بلوز و شلوار و یه ...

سایز صفرش یه ست بیمارستانی و یه 5تیکه کافیه؟ یا کمه

زیر دکمه ای چندتا و چه سایزی بگیرم گلم

کوچیکترین سایز بگیر اماخب زودی هم به بچه کوچیک میشن عزیزم.بلوزوشلوار وسارفون خیلی بهتره.حالابه نظرمن ...

سایز صفر یه 5تیکه با ست بیمارستانی کافیه بنظرت گلم

سایز صفر یه 5تیکه با ست بیمارستانی کافیه بنظرت گلم

آره عزیزم کافیه چون ماشالله بچه زود وزن میگیره بایدمجددسایز یک براش بگیری

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......