2777
2789

چندکاره ها دردسرشون زیاده و زودم خراب میشن. هر کدومو جدا بگیری بهتره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم جدا بگیر 

آبمیوه گیری جدا 

گوشتکوب برقی ولی سه کاره همزن و خردکن کوچیک داره من لا خردکن سبزی پیاز سیب‌زمینی برای کتلت درست میکنم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
اینایی که تو تلویزیون تبلیغ میکنن چطوره

منم خوشم اومد رفتم سرچ کردم نظر کاربرا رو خوندم زیاد جالب نبود

خردکن گوشتکوب برقی کار غذاساز کوچیک رو برات میکنه همزنش هم برای پختن کیک و شیرینی به درد بخوره 

خودگذشتگی برقی هم کلا آچارفرانسست 

شیرموز گوجه برای املت پوره کنی با گوشتکوب برقی و خردکنش خیلی عصای دستته 

آبمیوه گیری جدا بگیر 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
منم خوشم اومد رفتم سرچ کردم نظر کاربرا رو خوندم زیاد جالب نبود خردکن گوشتکوب برقی کار غذاساز کوچیک ...

یعنی منظورت اینه که آبمیوه گیر جدا بگیرم و چند کاره جدا؟؟ 

یعنی منظورت اینه که آبمیوه گیر جدا بگیرم و چند کاره جدا؟؟ 

گوشتکوب برقی سه کاره بگیر اول 

پولت رسید آبمیوه گیری

البته ببین خودت چه کارهای زیاد انجام میدی که دستت باشه 

من تقریبا هرروز گوشتکوب برقی دستمه هر روز نباشه تو هفته حتما یکی دوبار هست ولی آبمیوه گیری نه زیاد