2777
2789
عنوان

شده به کسی پول قرض بدین پس نده

368 بازدید | 21 پست

اسفند ۱۴۰۰ به یکی از اعضای خانوادم پول قرض دادم اون موقع با اون پول میشد یه سکه تمامی خرید ، الان بیش از یک سال شده پول رو‌که نداده هیچ کلی هم از ارزشش کم شده بازم هیچ ، اصلا به رو هم نمیاره که چنین پولی به من بدهکاره 

اصلا هم روم نمیشه بگم چون اعضای درجه یک خانوادمه 

جای من بودین چه می کردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال خواهر کوچیکم گفت بیا باهم پول بذاریم برا خواهر بزرگه کادوی تولد بگیریم قبول کردم همون موقع خرید کارت همراش نبود هنوزم دنگشو نداده 

روز مادر هم گفت بیا باهم برا مامان کادو بخریم بازم من حساب کردم هنوز دنگشو نداده 

نمیدونم اسمش قرض میشه یا ن 

🥰در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن🥰
ببین به یکی دیگه بگو بهش این ماجرا رو توضیح بده اونم اگه باور نکرد یه راسته بگو و تمام

اگه بهش بگم بعید می دونم نده 

یعنی احساسم اینه که اون فکر می کنه این پول برای من اهمیتی نداره و نمیده در حالی که در واقعیت اون پول خیلیم برام مهمه ولی چون اعضای خانوادمه روم نمیشه بگم پولمو پس بده