2777
2789
عنوان

خانوما پوشک کوکومی بهتره یا ببم ؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 8090 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مایبیبی تعداد زیاد شماره ۴ ۱۵۰ میخرم ببم چنده ؟ یعنی با ی جیش نم میده ؟چون مولفیکس هربار بستم با ی ...

ببم هم ۱۳۰ اینا شاید بشه یا کمتر

اره ببم زیاد جالب نیست خوبه ها ولی خب تند تند باید عوض کنی تا نم نده

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
😂😂 ممنون 

فدات فقط خواستم به عمق افتضاح بودنش پی ببری😂

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

ببین عزیزم بنظر من همون مای بی‌بی استفاده کن اولا ارزش نداره بخاطر ۲۰ ۳۰ هزارتومن پای بچت حساسیت بده دوما اینکه شما فکر میکنی سود کردی ولی درواقع ضرره باید زود زود عوض کنی ک اینجوری بسته زودتر تموم میشه و باز بیشتر از مای بی بی پول دادی گلم

ای بابا کوکومی پس بدتره ؟

تا حالا استفاده نکردم نمیدونم

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
ببین عزیزم بنظر من همون مای بی‌بی استفاده کن اولا ارزش نداره بخاطر ۲۰ ۳۰ هزارتومن پای بچت حساسیت بده ...

دقیقا بین مولفیکس  و مایبیبی ک ارزونتره تا الان همینجوری خودمو قانع کردم ک بیشتر مصرف میکنم باید زود ب زود بخرم 😂 ولی از لاستیکم بدم میاد چ کنم ؟ اونم ک گرونه 

بردممم 😂 مای بیبی هم همبنجوریه منتها با سه چهار تا جیش پفففففففف میکنه میاد پایین خوبیش اینه نم نم ...

صد رحمت به مای بیبی .  خیلی بهتره نسبت به کوکومی 

من یه دوره از کوکومی استفاده کرده شب میزدم به بچم صب بیدارمیشدم کل لباساش خیس بود هر روز کلی لباس عوض میکردم براش

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
صد رحمت به مای بیبی .  خیلی بهتره نسبت به کوکومی  من یه دوره از کوکومی استفاده کرده شب می ...

منم مولفیکس ببندم همینجوریع شب ببندم تا صب کلهم خیسه 

فک کنم شانسیه زنداداشم خاهرشوهرم مولفیکس میبندن نم نمیده واسه اونا

منم مولفیکس ببندم همینجوریع شب ببندم تا صب کلهم خیسه  فک کنم شانسیه زنداداشم خاهرشوهرم مولفیکس ...

من از مولفیکسم استفاده کردم برا بچم خیلی خوب بود