سلام من از سه روز پیش سردرد خیلی شدید و تب بالا داشتم روز اول یه کمم حالت تهوع داشتم تو این سه روز هیچ علائم دیگه ای نداشتم تا اینکه امروز بدن و صورتم پر از لکه های قرمز شده 😭 بنظرتون سرخکه چیکار کنم😭
سرخک رو بچم کوچیک بود گرفت مادرشوهرم گف ۳روز تب میکنن سه روز دونه میزنه ۳روزم محو میشه🤣
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا یعنی لازم نیست کاری کنم بچه شما روز سوم خوب شد؟
بچه من ۳روز تب داشت نمیفهمیدم چشه فکر کردم برا دندونشه بعد روز ۴تا ۶ دونه زد که دیگه فهمیدیم سرخک بوده ۳روز اخر هم که ۷تا ۹ دونه ها محو شد
البته دختر من فکر کنم برا واکسنش بود
شما یه دکتر برو
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹