2777
2789

سلام من از سه روز پیش سردرد خیلی شدید و تب بالا داشتم روز اول یه کمم حالت تهوع داشتم تو این سه روز هیچ علائم دیگه ای نداشتم تا اینکه امروز بدن و صورتم پر از لکه های قرمز شده 😭 بنظرتون سرخکه چیکار کنم😭

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...

سرخک رو بچم کوچیک بود گرفت مادرشوهرم گف ۳روز تب میکنن سه روز دونه میزنه ۳روزم محو میشه🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخک رو بچم کوچیک بود گرفت مادرشوهرم گف ۳روز تب میکنن سه روز دونه میزنه ۳روزم محو میشه🤣

واقعا یعنی لازم نیست کاری کنم بچه شما روز سوم خوب شد؟

اگه آبله بزنه آبله مرغانه امسال خیلی زیاد شده از قبل عید ،اگرم نزنه احتمالا سرخکه ،باید دورش بگذره د ...

من چن جای بدنم جوش هاش اب هست یعنی ممکنه ابله باشه

واقعا یعنی لازم نیست کاری کنم بچه شما روز سوم خوب شد؟

بچه من ۳روز تب داشت نمیفهمیدم چشه فکر کردم برا دندونشه بعد روز ۴تا ۶ دونه زد که دیگه فهمیدیم سرخک بوده ۳روز اخر هم که ۷تا ۹ دونه ها محو شد 

البته دختر من فکر کنم برا واکسنش بود 

شما یه دکتر برو

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام عزیزم خوبید ان شاءالله منم ۱۹ سالم بود سرخچه گرفته بودم فقط لطفا بهش دست نزن روی صورتت لکه میوف ...

اره حواسم هست

بچه من ۳روز تب داشت نمیفهمیدم چشه فکر کردم برا دندونشه بعد روز ۴تا ۶ دونه زد که دیگه فهمیدیم سرخک بو ...

اخه میگن درمان نداره حالا میرم