2777
2789
عنوان

مربی ورزشی شدن

10120 بازدید | 36 پست
سلام خانوما کسی اینجا هست خودش یا اطرافیانش مربی ورزشی باشه؟من خیلی علاقه دارم مربی پیلاتس یا بدنسازی بشم البته بیشتر پیلاتس چون حرفه ای ترم تو اون رشته اما سایت فدراسیونشون خیلی قدیمیه آخرین بروز رسانیشون واسه 94 من نمیدونم باید از کجا و چحوری شروع کنم واقعا از بیکاری خسته ام
آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
آیلین جان من از سال اول ازدواجم ورزش میکنم اما هرباشگاهی میرم میبینم مربیا اکثرا هیکلشون مناسبم نیست اما مربی شدن و این میشه که بیشتر انگیزه میگیرم آخه من برای رو فرم موتدن بدنم خیلی ورزش میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه من قبلا که پیلاتس کار میکردم مربی میگفت بهتره بری فدراسیون چون واقعا ازم راضی بود و میگفت اگر دست من بود و میتونستم کارت بدم حتما کار بهت میدادم ولی ساید فدراسیونها رو نمیشه استفاده کرد چون بروز نیست ولی اینم که شما میگی از اداره تربیت بدنی هم شاید جواب بده
گیلدا جان من بدنم خشکه و چربی ندارم و نمیدونم سفت میکنه یا نه اما چیزی خود مربی به شاگردای تازه وارد میگفت اینه که پیلاتس فرم میده و سایز کم میکنه
برو اداره تربیت بدنی اول کلاسای فیزیولوژی تئوری داری بعد آمادگی جسمانی ۲ بعد قبولی کلاس میتونی هر رشته ای بری و مربیکری رو بگیری
زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره