2777
2789
عنوان

با عشق یه طرفه چیکار میکنین

306 بازدید | 52 پست

نگین نفر رابطه سوم نشو فلان .هر دوتامون مذهبی هستیم اصلا تو فکر رل ملم نیستیم حس میکنم اینبار با عقلم یکی رو میخوام ولی یه اشاره کوچیک کردم گفت با همکارم وارد رابطه نمیشم منم گفتم منم داداش تا خیالش راحت بشه و شنیدم از شهر دیگ یه دخترو هم میخواد ولی دختره کپی منه ولی اون پرستاره و من هنوز تو خونه ام به نظرتون چیکار کنم 

طرفدارای میلاد و رضا هم غوغا نکنین وقتی میفهمد خانواده ها راضی نیستن خودتم سرد میشی و من بیشتر از یه ساله بی خیال اونا شدم

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسوزون بره هوا

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️
کات

نمیتونم همکارمه میبینمش

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

نمیخوادت دیگه،زوری که نیست

به عمد گفته باهمکار وارد نمیشم 

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
چقدر نامفهوم نوشتی...  ب هرحال تو درگیر یه حس شدی که میدونی نتیجه نداره.. راهش اینکه محیط تو ا ...

همکارمه به طور خلاصه عاشق همکارم شدم و همکارم عاشق یه دختر دیگ از شهر دیگ شده که اون لختره نمیخوادش شیر توشیره ولی خب نمیتونم محیطمو جدا کنم چون اون معاونه من کارمند

میلاد و رضا کجای داستان بود🤔

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

نمیخوادت دیگه،زوری که نیست به عمد گفته باهمکار وارد نمیشم 

والا نشون نیمدم ولی خودم دارم میسوزم هر کاری میکنم فراموش نمیکنم وگرنه ادمی نیستم اویزون کسی باشم

همکارمه به طور خلاصه عاشق همکارم شدم و همکارم عاشق یه دختر دیگ از شهر دیگ شده که اون لختره نمیخوادش ...

چه حوصله ای دارین عاشق میشین اونم یکطرفه 

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد 

پسری از فامیل از بچگی منو میخواست تقریبا منم میخواستمش اما خدا را شکر لطف خدا شامل حالم شد و عقلانی تصمیم گرفتم و رهاش کردم فقط به این خاطر که خانوادش راضی نبودند سخت بود ولی خدا کمکم کرد 

الان به لطف خدا همسری دارم که عاشقمه و من هم عاشقانه دوستش دارم 

رها کن و دلت را به خدا بسپار