2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچیییی درست کنی میگه خوب نیی؟

من اگه دوبار پشت هم‌بگهخوب نبود دیگه خودش باید به فکر اشپزی باشه😂😂😂

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

میگه بده 🤧😐

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
هرچیییی درست کنی میگه خوب نیی؟ من اگه دوبار پشت هم‌بگهخوب نبود دیگه خودش باید به فکر اشپزی باشه😂😂 ...

هر چند ماه یبار میگه هر وقتم میگه تا چن روز غذا درس نمیکنم 

فک کنم جدی میگه  ادویه هم به غذاهام میدم

خب کو از یکی از غذاهات عکس بزار ببینیم چه جوریه 🧐🤔

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

فامیلم‌بهت گفته یا مثلا مامامت اینا گفتن غذات خوب نیس یا الکی ایراد میگیره؟ منم‌پیش میاد غذایی که خودم‌نمیخورم بلد نیستم‌بپزم مثلا ماهی و اینا نمیپزم ولی واس همسرم‌میدونم خوب درنمیاد کلی غذاشو تزیین‌میکنم و کلی مزه میبرم‌سر میز که حواسش بره پی زیبایی بشقابش😂😂 مثلا ماهیو با کشک بادمجون میبرم که هردوشو بخوره

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

خب مثلاً میگه چیش بده ؟ 

الان مثلاً مرغت رو چطوری درست میکنی توضیح بده ببینیم کجاش مشکل داره 

فامیلم‌بهت گفته یا مثلا مامامت اینا گفتن غذات خوب نیس یا الکی ایراد میگیره؟ منم‌پیش میاد غذایی که خو ...

ما تازه ازدواج کردیم هر دو شاغلیم کسی نیومده خونمون 

شامم که خانوادهامونو دعوت کردیم مامانم درست کرد 

خب مثلاً میگه چیش بده ؟  الان مثلاً مرغت رو چطوری درست میکنی توضیح بده ببینیم کجاش مشکل داره&n ...

مرغمو دیروز که درست کرده بودم میگفت هم خشکه هم سفته 

مرغ رو با فلفل دلمه و پیاز و ادویه و زردچوبه یکساعت میزارم رو گاز بعدش سرخ میکنم یوقتا رب انارم میده یا تنوع بدم خورشتی کنم