2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید مشکل معده داری و فکر میکنی دلشوره است!

یا حتی ممکنه عوارض دارو باشه

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

خانومای عزیز اگه راهنماییم کنید ممنونتون میشم یکماهه بدون هیچ دلیلی دلشوره خیلی شدید و عجیبی دارم به شدنی ک عذرخواهی میکنم حالت تهوع میگیرم و چشم چپم هم میپره بجز دلیل علمی چه دلیل دیگ ایی میتونه داشته باشه انگار برای یه اتفاقی ک قرار در آینده بیافته انقدر حالم آشوبه 

همای سعادت💎

پانیک میگن بهش بنظرم منم ی روزایی میشم اینطوری ی پرانول میخورم گل گاوززون دم میکنم

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
از کسی یا جیزی وایب منفی گرفتی یا از خودت

جدی منم ازبعضی جاهاک میرم تاچن ساعت بعدش همینم واس چی ی عده اینطورن حرفم نزننان ژیشون بده

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

البته مامانم و پسرخالمم ک مثل برادرمه و خیلی صمیمی هم هستیم هم همینجورین حس میکنیم قراره ینفر بمیره یا اتفاق بدی براش بیافته خدایی نکرده😔 بادلای پاکتون دعا کنید ک اتفاق بدی نیافته😟💎

همای سعادت💎