2777
2789
عنوان

بارداری با گلوکوفاژ

3037 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من ۱ ماه این قرصو خوردم بعدش باردار شدم و دکتر هم ی ماهه داده  بود روزی دوتا و بعد تموم شدن باردارم دیگه به اون دکترهم نرفتم. ب یکی  دیگه میرم.میگم ایا ضرر داره ک دیگه نمیندازم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینو برا تنبلی تخمدان میدن اکثرا دیگه نمیخواد بخوری زودم دکترتو انتخاب کن برو از اونم بپرس قند که ...

ن قند ندارم تنبلی داشتم دیگه ۶۰ تا داده بودم‌اونم تموم شد .دیگه به این دکتر نگفتم دیدم اخه واسخ تنبلی داده بود اون 

دوران بارداری خوردن گلوکوفاژ مجاز نیست

واقعا خیالم راحت شد تو نین سایت داشتم می گشتم دیدم یکی‌نوشته تو بارداری میخورم باید کم کم قط بشه ولی من روزی دوتا میخوردم تموم شد دیگه نخوردم

واقعا خیالم راحت شد تو نین سایت داشتم می گشتم دیدم یکی‌نوشته تو بارداری میخورم باید کم کم قط بشه ولی ...

من دکترم بعد بارداری بهم گفت مصرفش ممنوعه و حتی اگه دیابت بارداری هم بگیرم نباید قرص مصرف کنم فقط میشه انسولین تزریق کرد

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
من دکترم بعد بارداری بهم گفت مصرفش ممنوعه و حتی اگه دیابت بارداری هم بگیرم نباید قرص مصرف کنم فقط می ...

توروخدا راس میگی خیالم راحت شد .تو گلو کوفاژ روزی چن تا میخوردی؟تقریبا هفته چندم بود ک دیگ نخوردی؟

چند وقت اقدام بودی؟

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌
توروخدا راس میگی خیالم راحت شد .تو گلو کوفاژ روزی چن تا میخوردی؟تقریبا هفته چندم بود ک دیگ نخوردی؟

یادم نمیاد خیلی سال گذشته ولی از هفته ۴ که فهمیدم دکترم یکدفعه قطع کرد بازم میخوای خیالت راحت بشه از دکتر جدیدت بپرس

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم