نه عزیزم منم شیر میدم همرو گرفتم تاالان فقط دیروزو خوردم
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
گناه اینه که بدنت ضعیف بشه و نتونی درست به بچه شیر بدی،شما در قبال اون بچه مسئولی،مخصوصا اگه از اون بچه هایی باشه که زیاد غذاخور نباشن گلم
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
هیچکسی مثل خودت نمی تونه تشخیص بده می تونی روزه بگیری یا نه
اگه ضعف داری مطمعن باش گناه نداره یکی دو روز بخور بدنتو تقویت کن دوباره بگیر تو بچه شیر میدی طبیعیه با روزه گرفتن ضعیف میشی، شیرت هم بچه رو سیر نمی کنه
خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
تو وقتی روزه میگیری شیر خودتو به بچه ندی بهتره. گناه اینه در قبال سلامتی بچهت کوتاهی کنی. کسی بخاطر روزه نگرفتن و نماز نخوندن و این چیزا بازخواستت نمیکنه. ولی واسه حقالناس چرا. باید تاوان بدی.
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔