2777
2789
آخه به شرطی که زبان رو اصولی اموزش بدید.مثلا کارتون عربی بدارید بازی های عربی براش نصب کنید کم کم با ...

مطمعن باش همون هم بابالارفتن سن وفهمیدن مفاهیم به کارمیاد.من تا حدودی سعی کردم برخی کلمات انگلیسی بهش یادبدم باتکراروقرارگرفتن درکانتکس زبان 

تا هفت سالگی بچه باید فقط بازی کنه، آزادباشه و بس... آموزش برخی عبارات مثل لا اله الا الله در روایا ...

سفارش شده بچه تاهفت سالگی آزادباشه وسختگیری وتربیت اصلی ازهفچ سالگی شروع بشه..ولی گفته نشده که اصلابچه درمحیط مذهبی قرارنگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگ  هم جامعه علاقه ما رو نسبت به خوندن درس کم میکنه هم متاسفانه پدر ومادر:)

بازم ربطی ک ب حفظ قران دادی رو نمیفهمم

من هم معلم هم حافظ

اتفاقا از خیلیا قوی تر شدم تو درس

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
البته  خداحفظشون کنه.من هم مطمعنم که توانایی مغز افزایش پیدامیکنه وفرد ذهن بازتروخلاق تری درآین ...

اتفاقا شرایط برای من مهیا بود و یه مقداری هم حفظ کردم اما چون تقریبا ۱۰ ۱۱ سالگی اقدام کرده بودن که بهم اموزش بدن 

به خاطر بازیگوشی و درس و مدرسه زیاد جدی نگرفتم رها کردم 

خانواده هم اصرار نکردن که ادامه بدم 

ولی الان خیلی پشبمونم و اگر خدا بخواد چند وقتی هست که شروع کردم 

اما واقعا تو سن کودکی خیلیی خیلی راحت تر یاد مبگرفتم اصلاا فشار بهم وارد نمیشد 

فرزند شماهم الان تو بهترین سنشه چون دغدغه درس و مدرسه نداره 

به راحتی میتونه حفظ گنه فقط باید مشوق خوبی داشته باشه و معلم های مهربون که تشویقش کنن 

سفارش شده بچه تاهفت سالگی آزادباشه وسختگیری وتربیت اصلی ازهفچ سالگی شروع بشه..ولی گفته نشده که اصلاب ...

دوست خوبم من اصلا حرفی از محیط مذهبی نزدم

آموزش رو عرض کردم خدمتتون.اصلا لازم نیست تا هفت سالگی به فرزندتون آموزش مستقیم چه قرآن و چه هر زبان و علم دیگه ای بدید. همین که صوت قرآن در منزل پخش بشه تا گوش و روح بچه آشنا باشه کفایت میکنه.

اگر کودک نابغه باشه ، خودش با این شنیدن حفظ میکنه. اگر نه که آموزش مستقیم و کلاس و نوار چندبار تکرار و با هم خواندن رو در هفت سال دوم دنبال کنید.

تجربه ام رو به عنوان یک مادر حافظ در خدمتتون گذاشتم

موفق باشید 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ببینید از الان چجوری توانایی بچه هارو نسبت به درس کم میکنید:/

وا ، این چه حرفیه.

اتفاقا یادمه در دوران مدرسه ، حافظ های کلاسمون جز درس خون ترین ها و با حافظه ترین ها بودن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار