2777
2789

خب شاید دوست نداشته باشه بچه زود نیست اخه از 4 ساللل

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شهری معمولا یه دارالقرآن داره

با دارالقرآن شهر یا استانتون تماس بگیرین راهنماییتون میکنن

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

ببین دختر خوب

بچه چهارساله رو نباید به تیر حفظ کل ببری

خیلیی زوده.میگن زیر ۷ سال درگیر حفظ نکنید بچه هارو

این اطلاعاتیه که من دارم.شاید نظر دوستان متفاوت باشه

میتونی از سوره های کوچیک شروع کنی

میتونی براش پخش کنی و سماعی یاد بگیره

یا داستان وار توضیح بدی

قسمت عذاب و اینهارو درگیرش نکن و ...

باید حواست باشه زده نشه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

من یادمه مامانم می‌فرستادم کلاس های گروهی مسجد یه مدت هم پیش یه خانومه دو سه جلسه رفتم که اون سوره توحید و حمد رو یادم داد بعدشم رفتم پیش یه دبیر توی مدرسه تو سن ۵ سالگی شروع کردم یادگیری و حفظ قرآن ولی معلم خیلی باید صبور باشه میخوام دیر یاد میگرفتم تو اون سن ولی تا الان یادم مونده

عزیزم ببریدش کلاس 

مخصوص کودکان حتما تو شهرتون هست .

به شدت توصیه میکنم این کارو 

اکثر کسایی که در بزرگسالی از همه نظر موفق شدن در خردسالی قران رو کامل حفظ کرده بودند.

جدا از جنبه دینی که دنیای بزرگی داره 

از لحاظ علمی هم وقتی از ذهن بچه تو سن کم استفاده بشه خیلی خیلی تقویت میشه و تاثیر زیادی رو هوش و استعدادش میزاره