2777
2789
عنوان

دلم میخواد برگردم سه سال پیش...

249 بازدید | 23 پست

دلم میخواد همه چی مثل قبل شه توی درس و کار خفه نشم دلم میخواد با خیال راحت بشینم سریال مورد علاقمو ببینم دلم یه خواب پر از آرامش میخواد دلم میخواد مثل قبل برم ساحل قدم بزنم بدون اینکه نگران چیزی باشم دلم امشب چیزای غیرممکن میخواد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاح‌ یاح 

همون درس ک خوندی بهترین کارو کردی بابا 

وگرنه الان واست نر یده بودن ببخشید رک گفتم 😂

برای حاجتم یه صلوات بفرست عزیزکم❤🫂 ................صبحی نیست این شب تار را همه وعده بوده است.‌‌‌‌

هی دقیقا منم از اون ادمای زخم خورده درس هستم که همچنان درحال خوندنم همه دوستام شاغل شدن من همچنان دارم میخونم تازه سلامتیمم از دست دادم خدا کنه ارزشش داشته باشه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
هی دقیقا منم از اون ادمای زخم خورده درس هستم که همچنان درحال خوندنم همه دوستام شاغل شدن من همچنان دا ...

منم همش همینو به خودم میگم شاغلم درسم میخونم اما گاهی دلم خیلی میگیره

هی دقیقا منم از اون ادمای زخم خورده درس هستم که همچنان درحال خوندنم همه دوستام شاغل شدن من همچنان دا ...

چرا آدم باید به خاطر درس سلامتیش از دست بده؟نمیشه با حال خوب ادامه تحصیل داد؟ 

منم همش همینو به خودم میگم شاغلم درسم میخونم اما گاهی دلم خیلی میگیره

حالا خوبه حداقل ساغل هم هستی من درسم تموم نمیشه که شاغل بشم😂😂😂امیدمون به خدا انشالا زمان خوشی ما هم فرا میرسه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗