2777
2789

امشب یاد یکی از سوتیام افتادم گفتم براتون بگم   

چند ساله پیش با یکی از دوستام تصمیم گرفتیم بریم مزار یکی از شهدا که میگفتن خیلی حاجت میده 

رفتیم خیلی ام شلوغ بود وایساده بودیم داشتیم فاتحه میخوندیمو حاجتامونو میگفتیم یه دختره ام کنارمون ایستاده بود من چشمم خورد روبرو یه پسر خوشگل و خوش تیپ دیدم به دوستم گفتم من حاجتمو گرفتم زدم بهش گفتم ببینش   

دختره که بغلم بود متوجه شد گفت حاجتتون چند ساله پیش ازدواج کرده   

گفت داداشمه   

منو دوستم سرخ و بنفش شدیم با ی خدافظی شهید بزرگوار و دخترک رو خوشحال کردیم   

حالا شما بگین   

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای 😃امضاتم عالی🤣معلومه خیلی باحالی باهات خوش میگذره

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
من یبار به جا مراکش گفتم مراکُ.س چون بچه بودم تازه داشتم انگلیسی یاد میگرفتم 😂

واااای😹

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

سه بار سوار ماشین اشتباهی شدم هربارم رو صندلی نشستم گفتم بریم اونام با تعجب میگفتن کجا دخترم 

کحا عمو جان این سومی بنده خدا با هنگ 😳تماشام میکرد😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

امروز تو کلاس رفیقم شکلات خورد 

منم گفتم یعنی چی یه زن حامله اینجا نشسته تنها میخوری نمیگی بچم دلش میخواد😂😂

یهو بچه ها گفتن دبیرمون حاملس😑😑

اونم برگشت نگام کرد گفت سریع بیا پای تخته😂😂

منم خونه مادرشوهرم گفتم پوشک و جلو بزارم یا عقب😑✌️ منظورم انداختن پوشک تو حیاط بود دوتا در دارن 

مادرشوهرمم برگشت گفت بزار عقب😂😑

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
وای 😃امضاتم عالی🤣معلومه خیلی باحالی باهات خوش میگذره

😄فدای تو عزیزم ❤

بچه ها قایم باشک میکردن ومیگفتن سوک سوک حیلی شلوغ بازی میکردن منم تو جمع گفتم دیگه نمیخواد کس موس کنید☺

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن