دو تا دختر دارم اولی فقط دوست داده بقیه رو آزار بده دومی فقط اهل شکم و خواب و خوراکشه نگرانم میگم نکنه دختر ۴/۵ ساله من علائم سادیسم داره من بیخبرم، فقط از اذیتی که به بقیه مخصوصا ضعیف تر از خودش میرسه لذت میبره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودت رو بچه ات این اسم رو می ذاری از بقیه انتظاری نداشته باش اونم بزرگ نیست بچه هست فقط توجه شما رو می خواد الان حتما انتظار داری همه کارهاش رو خودش انجام بده و این خیلی بده خودمم سرم اومده
منم نگران پسرمم امسال ۵سالشه وخیلی شلوغ کاری میکنه،گاهی خیلی مهربونه حرفای قشنگ میزنه همه میخوان قورتش بدن ازبس شیرینه اما امان ازاون روش ولی همش قسم میده باهاش بازی کنیم دلمم میسوزه براش مثلا بگم باشه بیا یکم بازی کنیم دیگه ول نمیکنه نمیزاره بخوابم وابستگی هم داره نمیدونم چجوری درست کنم اصن وقتی برای خودم ندارم ماه دیگه دخترمم دنیا میاد موندم چکارشون کنم ۵سال فاصله سنی یکم زیاده بعد میشه همبازی هم بشن؟
دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔