2777
2789

دو تا دختر دارم اولی فقط دوست داده بقیه رو آزار بده دومی فقط اهل شکم و خواب و خوراکشه نگرانم میگم نکنه دختر ۴/۵ ساله من علائم سادیسم داره من بی‌خبرم، فقط از اذیتی که به بقیه مخصوصا ضعیف تر از خودش میرسه لذت میبره

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

موافقم

اگر مطمئن باشم بچم آروم با ادب و تربیت پذیره نظرم راجب اوردن بچه تغییر میکنه

ولی حیف از من گودزیلا درمیاد😭

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقث اخه ....تخس مجید جان تخس.

وای من کلی سعی کردم بخونم بعدشم فک کردم اشتباه تایپی بوده

خدا خیرت بده 😂😂😂

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪
موافقم اگر مطمئن باشم بچم آروم با ادب و تربیت پذیره نظرم راجب اوردن بچه تغییر میکنه ولی حیف از من ...

مامانمم بهم میگه بچه های تو شبیه بچه های مردم‌ نیست

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

خودت رو بچه ات این اسم رو می ذاری از بقیه انتظاری نداشته باش اونم بزرگ نیست بچه هست فقط توجه شما رو می خواد الان حتما انتظار داری همه کارهاش رو خودش انجام بده و این خیلی بده خودمم سرم اومده

رو بچه ۴ ساله عیب نزار سعی کن مسائل تربیتی رو حواست باشه ان‌شاالله بزرگتر بشه عاقل میشه

بعد یه دلیل دیگه میتونه جلب توجه باشه مخصوصا که یه بچه کوچیکتر از اون داری

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪
کارهای خطرناک میکنه آخه

ممکنه بیش فعال باشه، بیش‌فعالی فقط تحرک زیاد نیست

توجه و تمرکزش چطوره؟ میتونه یه کاری رو هدف دار دنبال کنه؟ تحملش واسه انجام یه کار ده دقیقه‌ای چطوره؟

منم نگران پسرمم امسال ۵سالشه وخیلی شلوغ کاری میکنه،گاهی خیلی مهربونه حرفای قشنگ میزنه همه میخوان قورتش بدن ازبس شیرینه اما امان ازاون روش ولی همش قسم میده باهاش بازی کنیم دلمم میسوزه براش مثلا بگم باشه بیا یکم بازی کنیم دیگه ول نمیکنه نمیزاره بخوابم وابستگی هم داره نمیدونم چجوری درست کنم اصن وقتی برای خودم ندارم ماه دیگه دخترمم دنیا میاد موندم چکارشون کنم ۵سال فاصله سنی یکم زیاده بعد میشه همبازی هم بشن؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
منم نگران پسرمم امسال ۵سالشه وخیلی شلوغ کاری میکنه،گاهی خیلی مهربونه حرفای قشنگ میزنه همه میخوان قور ...

میتونی پسرتو باشگاه ثبت نام کنی یکم بره انرژیش تخلیه بشه

بچه کوچیکت به سلامتی دنیا اومد اگه کسی رو داری دو ساعت بزار پیشش پسرتو ببر پارک حسابی خسته بشه

خلاصه باید کلی ازش کار بکشی 😂 از سال دیگه میره پیش دبستانی خود به خود خسته میشه

میتونی پسرتو باشگاه ثبت نام کنی یکم بره انرژیش تخلیه بشه بچه کوچیکت به سلامتی دنیا اومد اگه کسی رو ...

امیدوارم همینطور شه بنظرت میره باشگاه؟ همش میگه شهربازی بعدشم من سنگین شدم ودرددارم میگه باید مامانم بیاد میخوام بفهمه که من همیشه نیستم وگرنه برا مدرسه هم مشکل پیدا میشه 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔