2777
2789
تاتی من همون کیان طلا عستم تعلیق شدم 😁از ابن به بعد منو با این اسم پروفایل بشناس😘

کیان طلا کدوم بود؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا هرروز بیرون بودن. یه روز رد نمیشد ازوقتی عقد کردیم میاد پیش من ،مثلا ۲،۳ روز فرصت میشه با اونا ...

خوب پس خوبه برای شماهم وقت میزاره من شوهروداداشم رفیق بازبودن حسابی الان دیگه انقدردرگیرکاروبچه و....‌اصلادیگه فرصت نمیکنن برای همین خیلی حرص نخوریداغلب همینن بعدخوب میشن

فقط اینو میدونم با حساس شدن رو رفت امد تمسرامون این ماییم ک زجر میکشیمو اعصابمون خورد میشه متاسفانه ...

دقیقا همش میگم وقتی بیرونه حتی سراغشم نمیگیرم بعد وقتی میره با خودم‌میگم وااا این شوهرمه یعنی چی نباید سراغشو بگیرم بذار زنک‌بزنم ببینم کجاست! و این میشه توجه من🙄

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

هیچ بار. البته چندتا دوست خانوادگی داریم که چند ماه یکبار همدیگرو می بینیم ولی تنهایی جایی نمیره. کلا اهل دوست و رفیق نیست زیاد

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.

شوهر من بعد عقد تقریباً دوستاشو گذاشت کنار خود به خود 

دوستاشم چون مجرد بودن دیگه پیگیرش نشدن 

خب اون موقع مجرد بود میرفتن تفریح و گردن و خیابون گردی 

الان متاهله چرا باید منو ول کنه با دوستاش بره؟! 

لذت با همسر بودن کجا و لذت با دوستا بودن کجا😅 

درسته ما خانما غرغروییم یه کم ولی این غرغر کردن هم نعمتیه😅

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خوب پس خوبه برای شماهم وقت میزاره من شوهروداداشم رفیق بازبودن حسابی الان دیگه انقدردرگیرکاروبچه و... ...

توکل به خدا... امروز با مادرشوهرم رفتیم سرویس طلا ببینیم حتی نیومد نظر بده وقتیم میگم‌میگه پولشو من نمیدم چرا بیام. منم همش معذب بودم هرکی اون میگفت میگفتم خیلی خوبه 

دقیقا همش میگم وقتی بیرونه حتی سراغشم نمیگیرم بعد وقتی میره با خودم‌میگم وااا این شوهرمه یعنی چی نبا ...

منم خیلی اعصابم خورد میشه ک مگ نگهبان خونه م 

من خودم خیلی وابسته همسرمم و این عذابم میده

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
شوهر من بعد عقد تقریباً دوستاشو گذاشت کنار خود به خود  دوستاشم چون مجرد بودن دیگه پیگیرش نشدن& ...

بخدا هردلخوشی بگی بهش دادم ولی نمیشه عزیزم رفیق همسر من رفیق بچگیشه عمرا ولش کنه .فقط خدا خدا میکنم ازدواج کنه اونم

kiyantala  گاهی احوال پرهام جونمو میپرسیدم شاید یادت نباشه 😘

اره اره اتفاقا یاااااادمه و خیلیم دوستت دارم 🤗🤗

فکر کردم فارسی نوشته بودی گفتم کدوم بودی

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**