2821
2789
عنوان

داریم جدا میشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 62 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا مشاوره هم همینا رو گفت مقصر منم که به خانومم خیلی سواری دادم و بلد نبودم که سیاست داشته باشم م ...

خوش  به حال خانمت اگه واقعا اینقدر عاشقو رو راست بودی باش 

من همچین مردی ندیدم 

خوش بحاله اونی که دید 👌💔

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
نه خیانت کرده ولی من با هاش کنار اومدم نه خیانت از اون لحاظ فقط حدود ۷ ماه به یه مرد دیگه حرف میزد ا ...

عجب!!!!خدایا شکرت دنیا برعکس شده ،اونایی خیانت میکنن بیشتر قیافه میگیرن ، منم شوهرم خیانت کرده و اون محل نمیده ولی برام مهم نیست بهترررر هیییچ احساسی بهش ندارم دیگه لعنت به خائن که هرچی احساس هست رو تو دل آدم سرکوفت میکنن

نه خیانت کرده ولی من با هاش کنار اومدم نه خیانت از اون لحاظ فقط حدود ۷ ماه به یه مرد دیگه حرف میزد ا ...

بابت اتفاق پیش اومده خیلی متاسفم 

اگر دوسش دارید با مشاور صحبت کنید شاید بخاطر شرمندگیشون که نمیتونن بهتون محبت کنن یا ترس از سرکوب شدن یا به مسخره گرفتن احساسشون از سمت شما و الان ترجیح میدن سرد باشن بگردید حاذق ترین مشاوره رو پیدا کنید و چند جلسه تراپی کنید 

خوش  به حال خانمت اگه واقعا اینقدر عاشقو رو راست بودی باش  من همچین مردی ندیدم  خوش ...

خودشم میگه ولی میگه تو مرد مورد نظر من نیستی من آرزو میکنم که مرد مورد علاقش رو پیدا کنه منهم با درد خودم می‌سوزم و می‌سازم و هر گوشه شهر ازش خاطره دارم فقط امیدوارم خاطره ها من رو از پا در میاره و دوستم شب بخواب و صبح بلند نشم

یکی از نزدیکانم سالها پیش این مشکل براش پیش اومد خانمش رفت و هیچ کدوم هم دیگه ازدواج نکردن فقط افسردگی و تنهایی برا بچه هاش موند

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
یکی از نزدیکانم سالها پیش این مشکل براش پیش اومد خانمش رفت و هیچ کدوم هم دیگه ازدواج نکردن فقط افسرد ...

تنهایی بهترین چیز هست خدا هم تنهاست پس خدا بهترین چیز رو برای خودش میخواد

آره متاهل بود هیچی اگه خانومش نبود ...

متاسفم واقعا ، مطمئن باش هر دو چوبشو میخورن ، و هیچ وقت به نیتش نمیرسه ، آدم بی لیاقت ...ببخشیدا ولی خانومتون وجدان ندارن و تنوع طلب هستن ، چطور تونستن با مردی که زن داره وارد رابطه بشه؟؟؟دلش برا زن اون مرد نسوخت؟؟زنش نفهمه خدا که میفهمه..یعنی مرد مورد علاقه اش رو از تو زندگی یکی دیگه میخواسته پیدا کنه؟؟؟اگه زنش میفهمید چه بلاهایی سر روح و روانش میومد؟؟؟خودم زجرشو کشیدم با تمام سازش هایی که با اخلاق گند شوهرم داشتم دوست داشتم باهاش ادامه بدم با شوهرم بگم و بخندم ولی اون زن پست نذاشت و همینطور شوهر پستترم و من هر روز نفرین می کنم

نمیدونم ، یکم وضعشون بهتر میشه هوا برشون میداره ،من الان ازش متنفر شدم متنفر یعنی هر کی از شدت دوست ...

دقیقا خانومم کارمند بانک هست وضعش یکم که بهتر شد من دیگه باب دلش نیستم بازم اشکال نداره بازم صدام در نمیاد ببینم که خدا منو میبینه