2777
2789

سلام ، من داداشی دارم که ۲۵ سالشه و قصد ازدواج داره زندگیشم تا حدودی روبراهه بعد الان با یه دختر خانومی آشنا شده و دختر خوبیم هست ولی دختر خانوم بهشون گفتن که قبلا یه خواستگار داشتن و خیلی همو دوس داشتن ولی خانواده ها نزاشتن بهم برسن و الان همه چی تموم شدس . ولی داداشم میگه من باهاش ازدواج نمیکنم فقط باید با دختری ازدواج کنپ که تا حالا کسی تو زندگیش نبوده باشه و من اولین نفر باشم که باهاش آشنا بشمو ازدواج کنم . خیلیم غمگینه سر همین قضیه 😪😪😪

لطفا تیکه و کنایه و مسخره نکنید چون با این رفتارش آرامش همه مونو گرفته ، لطفا خواهرانه راهنماییم کنید 😴😴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداییش عجب دختره صادقی بوده،دمش گرم دیگه نمیپذیره نمی‌تونید که زورش کنید،بزارید دنبال کسی دیگه باشه

آره بخدا خیلی دختر خوبی هست خیلی متینه ولی داداشم اینقدر حساس شده که میخواد بزنه زیر همه چی 

خب چیکارش دارین بزارین کسی که میخوادیه عمر باهاش سر کنه رو خودش انتخاب کنه،که فردا نیای بگی برادرم زنشونمیخواد وباکسی دیگه است وفلان،هرکسی یه معیاری داره برا ازدواج  

( انسانیت دین شریفیست که پیروان چندانی ندارد)🙂
خب چیکارش دارین بزارین کسی که میخوادیه عمر باهاش سر کنه رو خودش انتخاب کنه،که فردا نیای بگی برادرم ز ...

خب انتخاب خودش بوده خودش دوسش داشته ولی الان که اون دختر خانم با صداقت حرفشونو زدن داداشم کاملا کشیده پس ، حس میکنم کار داداشم منطقی نیس اخه دختره دیگه خواستگار داره 😐

آره بخدا خیلی دختر خوبی هست خیلی متینه ولی داداشم اینقدر حساس شده که میخواد بزنه زیر همه چی 

عزیزم اون دختر گفتع که همو دوست داشتن، شاید شما تجربشو نداری ولی وقتی با یکی که دوسش داری و ازدواج نمیکنی ، تا اخر عمرت هر جای زندگیت که مزاجت خوش نیومد یادش نیوفتی و نسگی اگه با اون بودم اوضاعم خیلی بهتر بود ، برادرت کار درستی میکنی ، وچقدر اون دوتا خانواده ظالم هستن که نزاشتن اونا بهم برسن 😔