2777
2789

منم لایک کن جواب هارو ببینم ، خسته شدم دیگه 🥴

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا چیزی بهداشت میگ فک کنم وقتی وزنش دوبرابر شد ینی  ۴ ماهگی اینطوری ..من شنیدم ولی اینکار رو نکردم .

البته فکر میکنم اشتباه کردم حداقل ۶ مدهگی باید قطع میکردم .

چون بعدش وابسته شد .دندونش ک خراب شد هیچ .برای از شیر گرفتنم مشکل داشتم چون هی بزرگتز میشد شبا بیشتر شیر میخواست

دکتر میگه از یک ماهگی شروع کنین به کم کردن شیر شبانه دو بار در طول شب و از شش ماهگی کلا شیر شبانه حذف بشه.

از شش ماهگی در طول روز هم بیشتر از چهار پنج وعده ندین تا بتونه غذا بخوره

والا چیزی بهداشت میگ فک کنم وقتی وزنش دوبرابر شد ینی ۵دماهگی اینطوری ..من شنیدم ولی اینکار رو نکردم ...

بالاخره چه جوری گرفتی از شی،؟ چند وقتش بود؟

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
روز گرفتم(نخند بخدا راست میگم)از ظهر تا شب فهمید نیست شب بلند نشد که شیر بخاد ۲ماه مونده بود بهتولد ...

یعنی چی؟؟؟ میشه توضیح بدی؟ پسر من. ۳ ماه دیگه میره تو ۲ سال ، در طول روز ۱ بار تو خواب میخوره ولی شب ها قشنگ میخوره🥲

بالاخره چه جوری گرفتی از شی،؟ چند وقتش بود؟

یک سال و ۱۰ ماه داشت گرفتم .ولی برای شب بی تابی میکرد .چند هفته همش بغلش میکردم میچرخوندم .بهونه داشت آب میدادم جای شیر ..انقد رو پام گذاشتم ک بعدش دیگ رو پا فقط میخوابید عادت کرده بود اون مدلی .پامم درد میکرد .ینی اوضاعی بود .باز چند روزم ب خاطر اینک رو زمین عادنش بدم گریه میکرد ..