2777
2789

من از اون استفاده نکردم ولی تاثیر روغن تراپیو دیدم به وضوح 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

سلام من ی ورق یونی زینک ک بخورم متوجه تغییر میشم 

ریزشمم قطع میشه

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یونی زینک بهتراش اومده به اسم پرفکتیل پلاتینیوم من چون داروسازم الان پزشکان پوست مو پرفکتیل رو تج ...

جدی؟ الان یعنی بهتره مکمل برای مو پرفکتیل هستش؟

قیمتش چنده؟

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
اره عزیزم بسته ۶۰ تاییش ۴۳۶ تومن  هیرتامین هم خوبه اونم ۴۵۰ هس

ببخشید میدونم بی ربط با تاپیکه،با عرض معذرت یه سوال داشتم، میشه بهم قرص مسهل خیلی قوی معرفی کنید؟

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
ببخشید میدونم بی ربط با تاپیکه،با عرض معذرت یه سوال داشتم، میشه بهم قرص مسهل خیلی قوی معرفی کنید؟

برای یبوست قرص زیاده عزیزم مثل سی لاکس شربت فیژان 

پودر موسلیوم قرص بیزاکودیل و... ولی نظر منو بخوای میگم با روش طبیعی و خونگی درمان کن میوه بخور سبزیجات بخور آب کافی پیاده روی  صبح ناشتا خاکشیر و‌.. چون داروهای شیمیایی عملکرد طبیعی روده رو مختل میکنن بعدها روده عادت میکنه فقط با دارو کارکرد داشته باشه

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱