2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دومی رو باردارم. پسرم۲سال و۴ماهشه، بارداریم که سخته اونم با بچه کوچیک😣 امیدوارم بعدشم خدا کمک کنه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من دومی رو باردارم. پسرم۲سال و۴ماهشه، بارداریم که سخته اونم با بچه کوچیک😣 امیدوارم بعدشم خدا کمک کن ...

من پریودم چند روزه عقب افتاده تست دادم ی خط کمرنگ افتا دخترم دوسال و یکماهشه استرس تموم وجودم و گرفته نمی‌فهمم چیکار کنم 

من پریودم چند روزه عقب افتاده تست دادم ی خط کمرنگ افتا دخترم دوسال و یکماهشه استرس تموم وجودم و گرفت ...

نترس عزیزم. اتفاقا منم پسرم دقیقا۲سال و ۱ماهش بود باردار شدم. الان ۱۴هفته و۲روزمه. اگه بودی خدا کمکت میکنه

نترس عزیزم. اتفاقا منم پسرم دقیقا۲سال و ۱ماهش بود باردار شدم. الان ۱۴هفته و۲روزمه. اگه بودی خدا کمکت ...

پسرت الان اذیتت نمیکنه؟طوری نمیشی که مثلاً حوصلشو نداشته باشی بارداری همینجوری سخته دیگه با بچه کوچیک بنظرم خیلی سخته😭

پسرت الان اذیتت نمیکنه؟طوری نمیشی که مثلاً حوصلشو نداشته باشی بارداری همینجوری سخته دیگه با بچه کوچی ...

انگار عاقل تر شده زیاد اذیتم نمیکنه. فقط مشکلم اینه هنوز از پوشک نگرفتمش. اکثرا خودش بازی میکنه منم کنارش میشینم. کتاب قصه میخونم بعضی وقتا براش یا باهم کارتن میبینیم. دیگه بیشتر از این توان ندارم ویارمم شدیده😣 عزیزم خیلیا مثل ما بودن دوتا بچه کوچیک پشت هم داشتن پس ما هم خدا کمکمون میکنه از پسش برمیایم😊

انگار عاقل تر شده زیاد اذیتم نمیکنه. فقط مشکلم اینه هنوز از پوشک نگرفتمش. اکثرا خودش بازی میکنه منم ...

ایشالا عزیزم منم هنوز دخترمو از پوشک نگرفتم حالا دارم تلاش میکنم از الان دیگع