2777
2789
عنوان

اگه سینگلی بهت تبریک میگم چون:

375 بازدید | 20 پست

اگه سینگلی بهت تبریک میگم چون:

-مسئولیت نداری.

-تنش نداری.

-جنگ اعصاب نداری.

-برای آنلاین بودن و سین نکردنت قرار نیست جواب پس بدی.

-نیازی به شب بخیر کسی نداری.

-منتظر پیام کسی نیست.

-بیشتر روی اهدافت تمرکز میکنی.

-مستقلی.

-به جای هدر دادن وقتت روی خودت تمرکز میکنی.

-به اهدافت میرسی و آسایش داری.

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 

ولی من متاهلیمو بیشتر از سینگلیم دوست دارم ، خوشترم

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااااا 

😎👌

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 

منک تا الان اصلا وارد هیچ رابطه ای نشدم ، اینقدر تو این سایت شوهر شوهر کردن 

گفتم برم با یه پسر ببینم اصلا چیه 😂😂 

رفتم دیدم هیچی جز اعصاب خوردی نیست ، کات کردم اومدم بیرون، ۳روزم طول نکشید  

از من به شما وصییت 😅 

اگه طرف همش رو اعصاب تونه ، بیاید بیرون از اون رابطه سمی ، من اون ۳روز برام جهنم بود 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

ولی من متاهلیمو بیشتر از سینگلیم دوست دارم ، خوشترم

خداروشکر:)

منک تا الان اصلا وارد هیچ رابطه ای نشدم ، اینقدر تو این سایت شوهر شوهر کردن  گفتم برم با یه پس ...

منم هیچ رابطه ای نداشتم و نخواهم داشت😁

ولی متاهلی البته ازدواج دائمی منظورمه خیلی بهتر از سینگل بودنه🤭🤭🤭🤭🤭🤭

معلومه که بهتره ، به شرطی که طرف آدم و با شخصیت باشه 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

من دوست دارم ازدواج کنم ولی فعلا مجردم 

دیگه از این دوره که بگم وای آخ جون مجردی گذشتم 

هرچیزی تا زمانی جذابه 

خداکمک کنه آدم با شناخت ازدواج کنه به نظرم خیلی بهتر از این اوضاع هست...

والا ما سینگلیم همچین راضی هم نیستیم اطرافم هرکی متاهله خوش تره

اره اتفاقا منم دوس دارم ازدواج رو ولی پسرای الان کم پیدا میشه ک بچه خوبی باشن

ضربه خوردم میفهمم

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛