2777
2789
عنوان

اگه هررررر مشکلی داری بیا اینجا

101 بازدید | 3 پست

سلام دوستای گلم نماز و روزه هاتون قبل حق باشه ان شاءالله 

من تو یه کانالی عضو هستم که خیلی مطالب ویژه و ناب هرروز داخلش گذاشته میشه از تربیت فرزند تا روشهای اقتدار مرد که معجزه میکنه تو روابطتون با همسر و فرزندانتون. و خیلی مطالب عالی دیگه. الان هم مطالب زیبایی راجب مبارزه با نفس گذاشته میشه که باهاش میتونی غول درونت رو از بین ببری اینجا بهت یاد میده که چطوری با امام زمانت حرف بزنی و درد و دل کنی تا هم آرامش پیدا کنی و هم مشکلت حل بشه. واقعا از ته دلم میگم این کانال بهترین کانال و معجزه ی زندگیم بوده که من به لطف خدا واردش شدم و به شکرانه ی این موضوع خواستم شما ها رو هم سهیم کنم مطمعنم تو این کانال آرامش میگیرید و خیلی چیزها یاد می گیرید

شما دعوت شده ی آقا امام زمان هستید.

💥 خبر_خوب 😍

دوره کاربردی و رایگان 🎁تربیت فرزند 🎁 در بزرگترین کانال تربیتی کشور

آموزش ها شروع شد. زود وارد بشید 👇🏼👇🏼😊

http://eitaa.com/joinchat/63963136Ca672116ed5

✅ از زمان تولد تا 21 سالگی هر چیزی که در مورد تربیت فرزند لازم دارید اینجاست👆🏼

سلام عزیزم 

من دنبال کار تو خونه میگردم شما جایی سراغ نداری؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونم ادمین کانال باشم یا برا بسته بندی چیزی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕