2777
2789

هک نشدی

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری بفهمم کیه 

نمیشه فهمید

این هک‌ نی

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

درعرض چنددقیقه تاحالاچهرتاپیام اینجوری برام اومده

ببین هک نشدی می‌خوان وارد اینستات بشن ولی خب موفق نمیشن شاید هم یکی شماره رو اشتباهی وارد می‌کنه و کد برای تو ارسال میشه خب برو تو تنظیمات اینستات پسووردت رو تغییر بده امنیتت رو هم ببر بالا 

پسوورداولم یادم نیست یعنی همونیه که باراول اینستابرام ارسال کرده 

عکس برای من باز نشد واقعیتش من نمی‌دونم چه پیامی برات اومده ولی گاهی اینستا برای اینکه امنیت پیجت رو ببره بالا ازت میخواد ایمیل و شماره تلفن وارد کنی 

پسووردت هم همونی هست که موقع ثبت وارد میکنی باید پسووردت رو همیشه بخاطر داشته باشی اگر هم نمیدونی بزن فراموش کردن گذرواژه تو ایمیل یه کد برات میفرستن واردش میکنی میتونی پسووردت رو تغییر بدی

عکس برای من باز نشد واقعیتش من نمی‌دونم چه پیامی برات اومده ولی گاهی اینستا برای اینکه امنیت پیجت رو ...

نه من یه بارپسووردپیجم فراموش کردم وگوشیموعوض کردم هرچی میزدم شمارمونام کاربرریموهمین پیام برام میومد الان بازداره همین پیام برام میاد مطمئنم کسی میخوادواردپیجم بشه

نه من یه بارپسووردپیجم فراموش کردم وگوشیموعوض کردم هرچی میزدم شمارمونام کاربرریموهمین پیام برام میوم ...

ببین اگر کسی وارد پیجت بشه برات نوتیف میاد که دستگاهی با این مشخصات وارد پیجت شده

ببین اگر کسی وارد پیجت بشه برات نوتیف میاد که دستگاهی با این مشخصات وارد پیجت شده

ببخشیدیه سوال دیگه داشتم من دوتاسیم کارت دارم نمیدونم باکدومش وارداینستاگرام شدم ازکجابفهمم باکدوم سیمکارته

ببخشیدیه سوال دیگه داشتم من دوتاسیم کارت دارم نمیدونم باکدومش وارداینستاگرام شدم ازکجابفهمم باکدوم س ...

وقتی شماره و پسوورد  رو وارد میکنی اگر شماره اشتباه باشه میگه نام کاربری درست نیست