2777
2789
عنوان

هنوزم عاشقشی یا دقت داده؟؟..!😉💔

125 بازدید | 8 پست

خانوما اونایی که با دوست پسراتون ازدواج کردید

بله بله با خود شمام

چقدر از ازدواجتون میگذره؟

هنوز هم لیلی و مجنونید؟

دل میدید قلوه میگیرید؟

یا کلا عوض شده؟

دغدغه های زندگی عوضش کرده یا ن؟

سر قولاش مونده؟همونقدر داغ و عشقیه؟

و....

❄️🌬️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ازدواج با آدم خوب خوبه ربطی به سنتی و غیر سنتی نداره خیلی از سنتی ها هم اصلا دوست ندارن همو فقط تحمل میکنن 

بله هنوزم عاشق همیم و ایشون بیشتر عشقشون نشون میدن چون هات هستن البته که ما هم روزهای بد رو داریم ولی خب اینکه فکر میکنی اونایی که دوست بودن زندگیه خوبی ندارن اشتباهه

من ۳۷وسالمه ایشون ۴۰ سالشه بچه نداریم و ۳ ساله ازدواج کردیم البته ما بهم معرفی شدیم ولی مدتی دوست بودیم بعد ازدواج کردیم

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

خب با توجه به لحن متن ظاهرا توقع دارین که بگیم بدبخت و بیچاره شدیم چون از طریق دوستی ازدواج کردیم

ولی نه هنوزم عاشقشم با عرض معذرت

و هیچ کسو قدر اون دوس ندارم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
عزیزم ازدواج با آدم خوب خوبه ربطی به سنتی و غیر سنتی نداره خیلی از سنتی ها هم اصلا دوست ندارن همو فق ...

ن عزیزم

من نگفتم زندگی خوبی ندارن

تا باشه عشق باشه هم برا شما

هم برا همه😍

❄️🌬️
ن عزیزم من نگفتم زندگی خوبی ندارن تا باشه عشق باشه هم برا شما هم برا همه😍

🤩🤩🤩از ازدواج سنتی خیلی بهتره خیللللی کافیه یه هفته بره سفر دق میکنیم هر دو

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
خب با توجه به لحن متن ظاهرا توقع دارین که بگیم بدبخت و بیچاره شدیم چون از طریق دوستی ازدواج کردیم و ...

وااای 

مگه لحن متن چشه جیگر

سوال شد برام دیگ

آقا اعلام کنم من هیچ توقعی ندارم و فقط خواستم از عشق و عاشقی هاتون سر در بیارم 😉

❄️🌬️