2777
2789

بدترینش همین ک تو سرویس بهداشتی تو ذهنم یا ایه قران میومد یا اسم امام ها سرمو چنان تکون میدادم میگفتم الان میرم جهنم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم تا چن سالگی و همیشه برعکس رو سنگ توالت می نشستم

همیشه سوراخش جلو چشمم بود

حتی وقتی مدرسه میرفتم

نمیدونم از کجا دیدم که اخر یاد گرفتم

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

ی رقصی میکردیم با دتتر خالم توی ختنه ی داداشم.

دقیقا مثل این فیلمای ریقص دهه شصت😂😂😂

وقتی فیلمس میبینم آب میشمممم

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

یک سوتی بگم  

پارسال شب احیا با مامانم و خواهرم رفتیم روضه 

خانم وسط گریه و سینه زنی گفت دستهاتون ببرید بالا و دعا کنید 

بعد چند دقیقه که جو سنگین بود و همه ناله میکردن گفت حالا همه با هم بزنید 

منظورش سینه زدن بود که 

مامان من حال و هوای مولودی برداشت شروع کرد به دست زدن و کل زدن  یک دفعه دید همه نگاه می‌کنند زد به پاهاش و جیغ زد و الکی  خودش از حال برد و گفت من ببرید بیرون من و خواهرم مامانم اوردیم بیرون و سریع در رفتیم و از خنده غش کرده بودیم 

یه چیز حال بهم زن بگم از پسر خالم.مهمون از تهران داشتیم بنده خدا یه پیرمردی باهاشون بود شب دندون مصنوعی هاشو درآورد گذاشت تو آب این پسر خاله ماهم سر به خاب فکر کرد یخ تو لیوان آب سرکشید.صبح که پیرمرده گفت چرا آب دندونام خشک شده این فهمید چه گندی زده 

ی رقصی میکردیم با دتتر خالم توی ختنه ی داداشم. دقیقا مثل این فیلمای ریقص دهه شصت😂😂😂 وقتی فیلمس ...

مگه چه جوری بود؟رقاصی دهه ی شصت خیلی بامزه بودن.

بگو ،من تصورش کنم یکم بخندم.ثواب داره.

مگه چه جوری بود؟رقاصی دهه ی شصت خیلی بامزه بودن. بگو ،من تصورش کنم یکم بخندم.ثواب داره.

دسامون باز میکردیم بلرزووووون میرفتیم 

هعی اون میومد تو سینه من با بلرزاند منم بلرزون،میرفتم

دیگه‌من خم میشدم با بلرزاند رو سینه لون

😂😂😂😂😂

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕