2777
2789
عنوان

ی خواب قشنگ‌دیدم‌از صبح همش ی حس خوبی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 36 پست
حاجتم اين بود ازدواج كنم چون خواستگاراي زيادي داشتم كه هيچ كدوم به سرانجام نميرسن وباحرفاي اطرافيان ...

عزیزم نیاز به توضیح کاملت نبود🌸

شما حاجتی داشتی که خیلی بهش اصرار میکردی و به صلاحت نبوده

ممکنه خودتم متوجه شده باشی که به صلاحت نبوده اگر نشدی که به زودی شاهد خواهی بود که به صلاحت نبوده و الان اتفاقی از اون حاجتت بهتر و زیباتر برات در شرف وقوع

به امید خدا به سلامتی و دل خوش

هر وقت بین دوتا انتخاب مردد بودی ، شیر یا خط بنداز ! مهم نیست شیر بیفته یا خط… مهم اینه که اون لحظه ای که سکه داره رو هوا می چرخه ، یه دفعه بفهمی دلت بیشتر میخواد شیر بیفته ، یا خط …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نیاز به توضیح کاملت نبود🌸 شما حاجتی داشتی که خیلی بهش اصرار میکردی و به صلاحت نبوده ممکن ...

میشه کامل توضیح بدین جمله های اولتونو متوجه نشدم یعنی اون حاجتی که میخواستم خوب نیس برام یعنی همون ازدواج منظورتونه ؟

بعدش گفتین یه اتفاق بهترازاون حاجت ٬یعنی چه اتفاقی میشه بهم بگین؟

میشه کامل توضیح بدین جمله های اولتونو متوجه نشدم یعنی اون حاجتی که میخواستم خوب نیس برام یعنی همون ا ...

اینو خودت بهتر میدونی

من اطلاع ندارم حاجتهای شما چی بوده

تعبیر خوابت این بوده

هر وقت بین دوتا انتخاب مردد بودی ، شیر یا خط بنداز ! مهم نیست شیر بیفته یا خط… مهم اینه که اون لحظه ای که سکه داره رو هوا می چرخه ، یه دفعه بفهمی دلت بیشتر میخواد شیر بیفته ، یا خط …
اینو خودت بهتر میدونی من اطلاع ندارم حاجتهای شما چی بوده تعبیر خوابت این بوده

کاش بیماری که دارم کامل خوب شه. خیلی ممنونم ازتون. فقط زمانشو میتونین بگین کی اتفاق میوفته؟

کاش بیماری که دارم کامل خوب شه. خیلی ممنونم ازتون. فقط زمانشو میتونین بگین کی اتفاق میوفته؟

نه گلم پیشگو نیستم😅

فقط خوابتو تعبیر کردم

به امید خدا بیماریتم برطرف میشه

نه گلم پیشگو نیستم😅 فقط خوابتو تعبیر کردم به امید خدا بیماریتم برطرف میشه

ان شاالله .دعاکنین برام تابتونم دوباره روزه هاموازاول بگیرم

خیلی ممنونم ازت.ببخشین ازاینکه خیلی سوال پرسیدم ازتون