خواب دیدم باردار بودم زایمان مردم وای یه پسر انقدررررر انقدرررر ناز کخدنداشت همش صورتش توذهنم لباس سفید تنش کردم داشتم بهش شیر میدادم وای اصن ی حس قشنگی بود ک حد نداشت🥹😍😍
بچه هم دارم نمیخوام الان ولی ی حس دلتنگی گرفتم ب بچه😔
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هر وقت بین دوتا انتخاب مردد بودی ، شیر یا خط بنداز ! مهم نیست شیر بیفته یا خط… مهم اینه که اون لحظه ای که سکه داره رو هوا می چرخه ، یه دفعه بفهمی دلت بیشتر میخواد شیر بیفته ، یا خط …
دو روز دیگه یادت میره همه بعد از یه خواب خوب دنبال رسیدن به اون خوابن چند ساعت
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
باشوهر گندی ک دارم ایشالله بتونم همین بچم و ب سلامت بزرگ کنم بتونم خوشبختش کنم
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
دو روز دیگه یادت میره همه بعد از یه خواب خوب دنبال رسیدن به اون خوابن چند ساعت
اونکه اره چندوقت پیشمی خواب بد دیدم همش تو فکرش بودم ولی خیلی حسش قشنگبود وقتی شیرمیدادم بهش هی ازدهنش میمود بیرون میگفتم اینبار چقدر شیرم زیاده 😂
شوهرم خیلی میخواد من نه واقعا نمیخوام ی بچم سلامت باشه میدونم تنهاست ولی خب تنهایی خیلی بهتر از اینکه ی بچه دیگ هم بدبخت کنم
بنظرم شب قدر چند تا شیر و کیک تهیه کن بین بچه ها پخش کن
مطمئنم خیلی زود به حاجتت میرسی منم دعا کن
هر وقت بین دوتا انتخاب مردد بودی ، شیر یا خط بنداز ! مهم نیست شیر بیفته یا خط… مهم اینه که اون لحظه ای که سکه داره رو هوا می چرخه ، یه دفعه بفهمی دلت بیشتر میخواد شیر بیفته ، یا خط …